Ce mândru e Bill Clinton de soția lui! Ce i-a șoptit pe scenă când ea își ținea discursul

Ultima actualizare:
Bill Clinton, alături de soția lui
Bill Clinton, alături de soția lui

Hillary Clinton a pierdut alegerile care ar fi făcut-o prima femeie președinte a Americii. A recunoscut că înfrângerea în fața lui Donald TRump reprezintă un moment dureros peste care nu poate trece foarte ușor. Cu toate acestea, a avut tăria de a ieși în fața lumii pentru a-și recunoaște pierderea și pentru a afirma că va continua să creadă, să lupte pentru o Americă unită și chiar să lucreze cu Trump pentru binele țării.

Pe scena din sala Hotelului New Yorker, candidata democrată a fost însoțită de familie și de senatorul Tim Kaine și soția lui. Dintre toți, Bill Clinton a fost trup și suflet alături de partenera lui și a părut foarte afectat de întreaga situație. A stat în dreptul lui Hillary, câțiva pași mai în spate, și a aplaudat-o îndelung. Și-a ținut buzele strânse, iar ochii îi păreau înlăcrimați. De câteva ori a fost îngândurat, dar a sorbit fiecare cuvânt al lui Hillary și i-a aprobat mesajul.


    Bill Clinton, alături de soția luiFoto: Getty
Bill Clinton, alături de soția luiFoto: Getty

Fostul președinte a fost și cel care a oferit un moment emoționant. Deși toți ochii au fost pe soția lui, acesta a atras atenția datorită reacției sale din timpul cuvântării către tineri, pe care Hillary i-a încurajat să lupte pentru ce își doresc, pentru dreptate și pentru corectitudine.

“Am avut parte de succese și de eșecuri. Unele au fost chiar dureroase. Mulți dintre voi sunteți la începutul carierei și vă veți confrunta cu multe astfel de momente. Această înfrângere doare, dar vă rog să nu vă opriți din a crede că a lupta pentru ceea ce este corect și bun merită. Chiar merită”, a spus Hillary Clinton cu toată convingerea, moment în care Bill Clinton a simțit că este cu adevărat mândru de ea și a șoptit mai mult pentru el, dar suficient încât să fie surprins pe camera de luat vederi: “That’s my girl”! (Aceasta este fata mea! n.r.). O propoziție scurtă, dar una care arată tăria lor ca familie, dar dezvăluie și cât de greu i-a fost lui Hillary să se redreseze după șocul și dezamăgirea suferite. Acest “That’s my girl” reprezintă speranța că femeia care și-a dedicat viața politicii va putea să treacă peste acest mare impas și va reuși să-și continue drumul pe care a pornit.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net