Seamănă cu tatăl său! Barron Trump a crescut în doi ani cât alţii în zece! Băiatul de 12 ani al preşedintelui Donald Trump (72 de ani) a ajuns să aibă aproximativ, 1,9 metri înălţime, exact ca tatăl său. La finele săptămânii trecute, familia Trump a fost surprinsă pe peluza de la casa Albă înainte de plecarea către proprietatea Mar-a-Lago.


Barron Trump are doar 12 ani şi poate juca liniştit în liga profesionistă de baschet NBA, alături de nume sonore din sportul-vedetă de peste Ocean. Şi, în condiţiile în care tatăl lui i-a interzis să practice fotbal american, este perfect pentru că Barron este chitit să se apuce serios de un sport pentru că „are multă energie”. Conform TMZ, mulţi susţin că Barron şi-a depăşit tatăl în înălţime şi... este în plin proces de creştere. Faţă de cum arăta atunci când Donald Trump a fost ales preşedinte, Barron s-a dezvoltat enorm de mult.

barron donald trump melania.jpg

barron donald trump melania
Barron Trump a crescut enorm în ultimii doi ani
Foto: Guliver / Gettyimages

Însă, în familia Trump, nu este deloc surprinzător să fie depăşit pragul de 1,90 metri. Ivanka Trump are 1,81 metri înălţime iar Eric Trump are 1,96 metri. Melania Trump este nevoită să îi cumpere lui Barron haine de la adulţi şi să fie mărimea XXL. Barron împlineşte 13 ani abia pe 20 martie. Conform estimărilor venite din partea pediatrilor, şansele ca Barron să mai crească încă 5-10 centimetri sunt de 99,9%.

Loading...