Ce mari și grațioase s-au făcut fetele regelui Spaniei!

Ultima actualizare:

    Infantele Leonor și Sofia sunt la fel de grațioase ca și mama lor, regina LetiziaFoto: Getty Images
Infantele Leonor și Sofia sunt la fel de grațioase ca și mama lor, regina LetiziaFoto: Getty Images

Ce mari și frumoase s-au făcut cele două fete ale Regelui Spaniei! Infantele Leonor și Sofia au crescut mult și au moștenit grația mamei lor, Regina Letizia.

Infantele Leonor (14 ani) și Sofia (13 ani), cele două fete ale Regelui Felipe (52 de ani) și ale Reginei Letizia (47 de ani) ai Spaniei au crescut și sunt de nerecunoscut. Au aceeași grație ca și mama lor și aproape că au ajuns-o la înălțime. Amândouă sunt deja adevărate domnișoare. Ele au participat împreună cu părinții lor, joi, 16 iulie, la o ceremonie cu scopul de a aduce omagiu celor 28.000 de spanioli uciși de virusul COVID-19, la Palatul Regal. Cu toții au purtat mască. Regele uitase să-și pună masca, la ceremonie, dar fiica cea mare, moștenitoarea coroanei, i-a amintit grijulie să și-o pună.

Este regina Letizia însărcinată la 46 de ani?

Letizia, cea mai sexy regină din Europa! A făcut furori într-o rochie mini

Regina Letizia, puțin cam slabă

Regina Letizia, una dintre cele mai frumoase și mai elegante fețe regale europene, a părut însă puțin cam prea slabă, la ceremonie. Ea ține dietă permanent ca să nu se îngrașe. Dar parcă, totuși, a cam slăbit prea mult. Însă talia foarte subțire o ajută să îmbrace ținute elegante și să pară mereu foarte tânără. Își păstrează mereu o ținută zveltă, adolescentină, precum cele două fiice ale ei, care îi par mai degrabă surori. Infantele Leonor și Sofia au crescut mult și sunt la fel de grațioase ca și mama lor.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net