Ce mult a slăbit amanta lui Vladimir Putin după naştere!

Ultima actualizare:

Mai 2015. Campioana olimpică apare la un eveniment festiv în Moscova. Îmbrăcată într-o rochie roşie, Kabaieva (32 de ani) încă nu îşi revenise după ce a născut în februarie, în Elveţia. Timp de 5 luni nu s-a mai ştiut nimic de ea.

La mijlocul lunii februarie, Vladimir Putin a dispărut din viaţa publică timp de o săptămână. Potrivit Daily Mail, absenţa liderului de la Kremlin s-a datorat faptului că presupusa amantă, Alina Kabaieva i-a dăruit o fetiţă. Cei doi au fost împreună la o clinică privată din Elveţia. Nici Kremlinul şi nici Alina Kabaieva nu au comentat zvonurile din presa internaţională privind relaţia dintre preşedintele rus Vladimir Putin şi gimnasta de 32 de ani.

Marţi, Alina Kabaieva a fost invitată în Ţkinvali, Oseţia de Sud, la un eveniment de inaugurare a unui centru sportiv. Aici fotografii i-au surprins inelul de pe mâna dreaptă. Considerată neoficial Prima Doamnă a Rusiei, Kabaieva este motivul principal al divorţului de anul trecut dintre Vladimir Putin şi Liudmila Putina, după 31 de ani de căsătorie.

Potrivit unui ziar rusesc deţinut de Alexander Lebedev, relaţia dintre preşedintele rus şi Kabaieva a început încă din 2008. Gimnasta e cu doar doi ani mai mare ca fiica cea mare a lui Putin, Maria şi cu trei ani mai mare decât Katerina. Pe lista cuceririlor lui Putin figurează şi  campioana mondială de box Natalia Ragosina.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net