Ce nebun! Duane Youd, din Payson, Utah, SUA s-a certat îngrozitor cu soţia lui luni, 13 august. Femeia a chemat poliţia şi Duane a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice. Nervos, bărbatul a plecat de acasă, s-a dus pe aeroport, şi-a luat avionul şi s-a aruncat în stil kamikaze peste domiciliul conjugal. Bărbatul a murit pe loc, nevasta a supravieţuit.


Ce nebun! A vrut să îşi omoare nevasta în stil kamikaze, dar a murit chiar el în accident. Duane Youd din Payson, Utah, SUA, s-a certat îngrozitor cu soţia lui. A plecat de acasă, şi-a luat avionul şi a plonjat cu aeronava peste casa cu două etaje în care locuia împreună cu femeia. Incidentul a avut loc la ora locală 2.30 şi explozia a zguduit întreg oraşul populat de 20.000 de locuitori. Soţia lui Youd şi copilul lor au scăpat teferi, dar s-au ales cu o sperietură zdravănă, a declarat pentru CBS purtătorul de cuvânt al poliţiei Noemi Sandoval.

avion_kamikaze_utah_2.jpg

duane youd, kamikaze, omoare nevasta cu avionul
Familia Youd avea mari probleme cu alcoolul

Duane fusese amendat cu doar câteva ore înainte după ce îşi agresase nevasta. Conform rapoartelor poliţiei, el a fost amendat duminică, la 19.30, de un echipaj care venise la domiciliul celor doi după ce soţia sunase la 911. Sandoval a menţionat că cei doi aveau mari probloeme cu alcoolul şi se înscriseseră într-un program de dezintoxicare. În urmă cu un an, Youd a ajuns la închisoare după ce şi-a bătut rău soţia, dar a ieşit pe cauţiune şi s-a înscris într-un program de consiliere matrimonială. La finele lunii iulie, cei doi au fost la prima şedinţă de psihoterapie de cuplu. Nici unul dintre ei nu avea un loc de muncă stabil. După ce s-au certat la cuţite, Duane Youd a plecat de acasă în jurul orei locale 20.30 şi s-a dus direct pe aeroportul Spanish Fork-Springville, situat la 25 de kilometri de casa lui.

Loading...