Ce nebuni! O familie de indonezieni și-a numit bebelușul ”Google”

Ultima actualizare:

    Mama copilului a arătat certificatul de naștere în care copilul este trecut cu numele Google
Mama copilului a arătat certificatul de naștere în care copilul este trecut cu numele Google

Cu siguranță micuțul Google, în vârstă de opt luni, are cel mai ciudat nume din lume și este ”pomenit” zilnic de cel puțin 10 miliarde de de ori! Tatăl micuțului, Andi Chya Saputra, în vârstă de 31 de ani, i-a hărăzit acest nume încă din luna a șaptea de sarcină a soției lui. Bărbatul a vrut ca urmașul lui să aibă un nume legat de tehnologie și a luat în considerare inclusiv nume precum ”Windows, iPhone, Microsoft, iOS, Instagram, Safari sau Yahoo”. Mama Ella Karin, de 27 de ani, a fost așa de rușinată de nume încât timp de trei luni nu l-a numit pe micuț decât ”băiatul meu”.

Și-au numit copilul ”Google” pentru că au vrut un nume special pentru odrasla lor. O familie de indonezieni și-a înregistrat bebelușul în certificatul de naștere Google, la dorința tatălui de a avea un copil cu un nume inspirat din tehnologie. Andi Cahya Saputra, de 31 de ani, a ales acest nume pentru fiul său în cea de a șaptea lună de sarcină a soției lui. Pe băiat îl cheamă doar Google și nu are alt prenume. Înainte de a se opri la ”Google”, bărbatul de 31 de ani s-a gândit la numele Albar Dirgantara Putra, dar apoi i s-a părut prea banal. Vecinii i-au sugerat să aleagă un nume inspirat din Coran, dar nici această variantă nu l-a încântat prea tare.

Citește și:

Cele mai ciudate nume de familie din România. Nu ai vrea să faci parte din neamul Bucă, Purcica, Bounegru sau Pipi

Știați că 226 de români se numesc Pipi? Uite și alte nume ciudate

Copilul se mai putea chema Windows, Microsoft, Instagram sau iPhone

Până să stabilească numele final al copilului, Andi Cahya Saputra, de 31 de ani, a luat în considerare și nume precum Windows, Microsoft, Instagram sau iPhone. Și asta pentru că a ținut morțiș ca urmașul să să aibă un nume inspirat din tehnologie. Mama copilului, Ella Karin, de 27 de ani, nu a fost deloc încântată de alegerea tatălui și timp de trei luni nu i-a spus deloc pe nume băiatului. Dar după Andi Cahya a chemat jurnaliștii să se laude cu odrasla, a trebuit să se împace cu gândul și să îl strige și ea ”Google”. Tatăl este convins că băiatul lui va ajunge un lider mondial și că miliarde de oameni vor asculta de el și îl vor respecta. ”I-am spus tatălui meu să binecuvânteze hotărârea mea de a-l numi pe copil Google pentru că acest termen este numărul unu în lume. E cel mai vizitat site și e cel mai căutat. La fel va fi și cu copilul meu”, a declarat bărbatul. Ella a spus în fața jurnaliștilor că tatăl copilului s-a gândit înclusiv la ”WhatsApp”, dar a abandonat gândul pentru că aplicația pentru smartphone nu are suficient impact.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net