Ce palat lasă în urmă Donald Trump pentru Casa Albă! Totul e poleit cu aur

Ultima actualizare:

    Donald Trump vrea să ajungă Preşedintele SUAFoto: Click!
Donald Trump vrea să ajungă Preşedintele SUAFoto: Click!

Nici în cele mai frumoase vise nu v-aţi imaginat atâta lux şi eleganţă! Vă poftim în cel mai luxos duplex din New York, situat la etajul 66 în Trump Tower, din Manhattan, pe care Donald Trump îl va părăsi în ianuarie 2017, pentru a se instala la Casa Albă. De pe geamurile imense se vede tot oraşul, începând cu Central Park.

Donald Trump este, cu siguranță, cel mai extravagant locatar de la Casa Albă din istoria SUA. Furtunos, exploziv, cu un limbaj colorat, tăios cu imigranţii şi extrem de ambiţios, miliardarul care a fost căsătorit de trei ori cu cele mai frumoase femei din lume, la acel moment, şi-a creat acasă o adevărată operă de artă.

Picturi pe pereţi demne de catedrale renascentiste, marmură adusă din Veneţia, aur de 24 de carate pe absolut toate obiectele din casă, candelabre cu abajururi din cel mai fin cristal şi mobilier conceput la comandă de cel mai mare designer al tuturor timpurilor, Angelo Donghia, porţelan chinezesc de acum 3000 de ani, coloane antice sculptate de artişti de renume, lemn de esenţă rară şi cărţi care valorează 15.000 de dolari bucata. Cam asta întâlniţi la o scurtă plimbare prin apartamentul de aproape 2.000 de metri pătraţi pe care Trump a început să şi-l decoreze din 1983. Evident, fiecare soţie din viaţa lui, fiecare copil şi fiecare nepot şi-a lăsat amprenta în aranjamentul de aici.

Şi-a adus marmură din Veneţia

Casa lui a fost comparată de nenumărate ori cu Palatul Versailles şi multe elemente de aici au fost fie cumpărate la licitaţii, din Franţa, fie create ca o copie a mobilierului Regelui Soare. Pe lângă picturi de Renoir, Trump şi-a comandat pentru camera soţiei lui, Melanie Trump (46 de ani), un birou identic cu cel al regelui francez şi un Mercedes pentru fiul lui Barron, care a împlinit 10 ani în martie 2016.

Aici Trump a trăit împreună cu toţi cei cinci copii ai săi şi tot aici au venit să discute cu el Cristiano Ronaldo, Bruce Willis, Ellen DeGeneres, Matt Damon, Ben Affleck şi chiar Sharon Stone.

Fişă de bogătaş

simeon stalpnicul png
  • La 70 de ani, Donald Trump a câștigat alegerile din SUA învingând-o categoric pe Hillary Clinton, candidată din partea Partidului Democrat.
  • Avere: 4,5 miliarde de dolari (locul 121 în Topul Forbes 2015);
  • Domeniu de activitate: imobiliare;
  • Activitate: 1968-prezent;
  • Funcţii: preşedinte Trump Organization;
  • Salariu anual: 250 de milioane de dolari;
  • Religie: creştin prezbiterian;
  • Căsătorit: 2005-prezent cu Melanie Trump (46 de ani), fost fotomodel (copil: Barron Trump - 10 ani);
  • Căsătorit: 1993-1999 cu Marla Maples (53 de ani) vedetă de televiziune; (copil: Tiffany Trump (23 de ani);
  • Căsătorit: 1977-1992 cu Ivana Trump (67 de ani), fostă atletă de origine cehă; (copii: Eric Trump 32 de ani, Ivanka Trump 35 de ani şi Donald Trump Jr. 38 de ani).
image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net