Ce părere au oamenii despre ei. Notele pe care şi le-au dat sunt şocante

Ultima actualizare:

    Valorezi mult mai mult decât poţi să conştientizezifoto: mirror.co.uk
Valorezi mult mai mult decât poţi să conştientizezifoto: mirror.co.uk

Un experiment a dovedit că aproape toţi oamenii nu îşi conştientizează adevărata valoare. Ei se subapreciază, considerându-se incapabili să obţină rezultate de succes.

În mod surprinzător, notele pe care oamenii şi le-au dat au fost destul de mici, cuprinse între 4 şi 6. Când au fost întrebaţi de ce îşi dau acele note, ei au spus că sunt mediocri şi că nu au încredere în ei.

Însă după ce au fost analizate şi părerile apropiaţilor lor, notele s-au modificat în mod surprinzător. Cei dragi au avut numai cuvinte de laudă despre ei, le-au dat nota 10 şi au spus că se bucură că îi au ca prieteni, deoarece sunt nişte oameni de-a dreptul deosebiţi.

Prietenii le-au dat nota 10, în timp ce ei şi-au dat note de la 4 la 6

Oamenii îşi dau note mult mai mici decât merită
Oamenii îşi dau note mult mai mici decât merită

Echipa care s-a ocupat de experiment a făcut un clip educativ, cu scopul de a ajuta oamenii să-şi conştientizeze propriile valori. Ultima frază a videoclipului îi mişcă şi îi motivează pe cei care îl văd: „Ai mult mai mult succes decât consideri tu”, potrivit mirror.co.uk

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net