Ce pierderi au avut magazinele din Paris după proteste

Ultima actualizare:
Protestele din Franța
Protestele din Franța

Franța a trecut printr-o situație de criză, după ce mai mulți oameni au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva politicilor fiscale ale Guvernului.

Francezii au pierdut aproximativ un miliard de euro din 17 noiembrie, când au început protestele "vestelor galbene", a anunţat Federaţia de Retail din Franţa, potrivit digi24.ro.


    Protestele din FranțaFoto Epa
Protestele din FranțaFoto Epa

Turnul Eiffel, muzeele din Paris Luvru şi Orsay, alături de Grand Palais, Petit Palais şi Orangerie, precum şi Opera din Paris, asemeni centrelor comerciale de pe bulevardul Champs Elysees, au fost închise publicului sâmbătă, atunci când a avut loc cel de-al patrulea weekend în care s-au desfășurat protestele.

În 2017, în Paris au fost 40 de milioane de vizitatori, iar în primele şase luni din acest an turiştii au cheltuit în Capitala Franței 10,3 miliarde de euro.

Acţiunile companiilor precum Accor, Vinci, Air France KLM, Carrefour şi FNAC Darty au cunoscut scăderi importante la Bursa de la Paris, pe fondul temerilor că protestele "vestelor galbene" vor duce la scăderea consumului şi a numărului de turişti.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net