Prințul George (patru ani) nu este de nici două săptămâni la școală, dar îi este servit un meniu select și foarte variat, demn de un rege, am putea spune. Micul prinț are de unde alege atunci când vreun fel de mâncare îi displace.


Fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton are parte de un tratament aparte la școala Thomas’s Battersea, unde o perioadă va urma un program mai scurt decât ceilalți copii.

Cu siguranță, William și Kate au ales cu grijă, dar înelept unitatea de învățământ pentru George. La această școală, copiii pot alege în fiecare zi între un meniu cu carne, pește sau unul vegetarian și indiferent de opțiune, niciodată nu e o pierdere.

george_1.jpg

printul george
George poate alege în fiecare zi între un meniu cu carne, pește sau unul vegetarian
Foto: AFP

George are posibilitatea să se înfrupte de fiecare dată din tocană de miel cu usturoi și iervuri proaspete, cotlete de porc la grătar, bruschete cu roșii și avocado și macrou afumat la cuptor. Alteori, meniul mai cuprinde și specialități din pui, cu chilli con carne și fasole. Iar aceasta nu este tot, deoarece mai este loc și pentru desert, „cel mai bun pe care banii îl pot cumpăra”, după cum este descris pe site-ul oficial al școlii: tarte cu cremă, piureuri de fructe tropicale și milkshake-uri, după cum precizează Daily Star.

Nu trebuie să ignoram micul dejun, care este format de regulă din fructe proaspete, batoane, brânză și lapte semidegresat ecologic. După un asemenea ospăț de dimineață, copiilor li se oferă o pauză bine meritată în care pot digera liniștiți aceste alimente nutritive.

 
 
Loading...