Ce primă impresie a avut Kate Middleton de Meghan Markle la prima vedere s-a dezvăluit pentru prima oară într-o carte șocantă. Ea a avut o discuție cu prințul Harry.


Ce primă impresie a avut Kate Middleton (38 de ani) de Meghan Markle (38 de ani) s-a aflat abia acum. Potrivit unei noi cărți șocante, familia regală britanică a fost destul de îngrijorată când a început relația prințului Harry (35 de ani) cu Meghan Markle. Kate l-a pus în gardă pe cumnatul ei, prințul Harry, să nu o ia de nevastă. Asta dezvăluie jurnaliștii Andy Tillett și Dylan Howard, autorii cărții șocante ” Royals At War: The Inside Story of Harry” și ”Meghan's Shocking Split With the House of Windsor”, lansată la 30 iunie. Culmea este că, înainte de acest avertisment, Harry o aprecia foarte mult pe Kate, căreia îi spunea ”sora mai mare pe care nu a avut-o niciodată”.

Kate Middleton a împlinit 38 de ani. Cum arăta ducesa de Cambridge cu aparat dentar

Ce-nu-are-voie-kate-middleton-sa-faca-public

Și prințul William a avut serioase neliniști

Potrivit surselor apropiate, prințul William (38 de ani) a avut serioase neliniști când a aflat de povestea de dragoste a fratelui lui cu Meghan Markle, care era la acea vreme o actriță americană de renume. Prințul Harry ar fi fost întrebat de fratele mai mare: ”Este ea cea potrivită?” În cartea ”Royals At War : The Inside Story of Harry”, se spune că prințul Harry nu a văzut cu ochi buni avertismentele fratelui său. A ajuns să creadă că toată lumea era împotriva lui și a iubitei lui. Ce primă impresie a avut Kate Middleton de Meghan Markle la prima vedere s-a dezvăluit pentru prima oară într-o carte.

Loading...