La ce regim apelează Kate Middleton pentru silueta ei de invidiat. Bucătarul regal a făcut dezvăluiri!

Ultima actualizare:
Kate Middleton a arătat incredibil după fiecare naștere
Kate Middleton a arătat incredibil după fiecare naștere

Cu trecerea timpului, să îți păstrezi silueta de odinioară pare una dintre cele mai grele provocări, mai ales când mai apar și câteva nașteri „în ecuație”. Mama a trei copii deja, Kate Middleton pare să sfideze regulile firii și refuză să se „rotunjească”, chiar dacă ar avea toate scuzele din lume să mai facă o vizită- două la croitorul regal pentru ajustarea ținutelor sale. O dietă echilibrată combinată cu mult sport poate face minuni însă, iar acest lucru îl demonstrează chiar Ducesa!

Chiar și după cele trei sarcini, de fiecare dată când și-a prezentat în mod oficial micuții, Kate a avut apariții impecabile, de parcă nici n-ar fi născut cu doar câteva zile în urmă. Această situație a stârnit și multe ipoteze, care mai de care mai controversate, cârcotașii susținând că Ducesa de Cambridge s-ar înfometa sau ar apela la diete extrem de drastice pentru a-și menține silueta suplă.

Ducesa de Cambridge, siluetă suplă chiar și după trei nașteri!
Ducesa de Cambridge, siluetă suplă chiar și după trei nașteri!

Kate Middleton face mult sport

Ei bine, nu. Persoanele din anturajul familiei regale britanice susțin că soția Prințului William mănâncă pur și simplu sănătos, însă adevăratul secret al kilogramelor sale de invidiat constă în sport.

„Pentru Kate, sportul este un drog. Ea și sora ei, Pippa, tratează cu foarte multă seriozitate antrenamentele. Și mama lor, Carole, la 60 de ani, este într-o formă foarte bună”, a declarat o persoană din anturajul Familiei Regale Britanice pentru tabloidul The Sun.

Potrivit presei britanice, Kate și sora ei se antrenează într-o sală de sport amenajată la subsolul Palatului Kensington sau aleargă ori de câte ori au zile mai liniștite. Ducesa insistă pe exercițiile menite să întărească musculatura, prefertele ei fiind abdomenele, fandările, genuflexiunile și plankingul, conform Daily Mail. 


    Kate Middleton a arătat incredibil după fiecare naștere Foto: Getty
Kate Middleton a arătat incredibil după fiecare naștere Foto: Getty

Ce mănâncă Ducesa de Cambridge

Fostul bucătar-șef al Palatului Regal a dezvăluit pentru www.spoonuniversity.com meniul Ducesei de Cambridge. Astfel, Kate Middleton ar mânca următoarele combinaţii alimentare:

  • La micul-dejun, Kate consumă smoothie-uri. Smoothie-ul ei preferat este cel care conține spanac, salată verde, coriandru și afine.
  • La prânz, ducesa optează, în general, pentru mâncarea indiană: supă de legume condimentată cu curry, kebab cu legume sau mâncare de linte condimentată cu curry.
  • Cina poate conține mușchiuleț de vită, șuncă, salam sau ouă.

Kate Middleton, fana mâncărurilor vegane

De asemenea, se vehiculează că Ducesa de Sussex are perioade întregi în care nu consumă nimic altceva în afară de mâncare crudă, de la natură. Aceasta ar avea câteva fructe și legume cu care merge „la sigur”, pe care oricât de mult le-ar consuma, nu ar avea cum să o îngrașe: spanac, salata, kale, afine plus smoothie-uri, care îi asigură sursa necesară de vitamine, minerale, proteine și antioxidanți. Printre favoritele Ducesei însă, se numără un preparat latino-american: ceviche, fructe de goji, salata de pepene și salata libaneză numită tabbouleh, potrivit www.bodyandsoul.com.au

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net