Ce s-a întâmplat cu fostele soții ale lui Trump? Ce beneficii le-a adus divorțul

Ultima actualizare:

    Fostele soții ale lui Trump s-au îmbogățit de pe urma divorțului de miliardarFoto: Getty
Fostele soții ale lui Trump s-au îmbogățit de pe urma divorțului de miliardarFoto: Getty

Actualul președinte al Statelor Unite este căsătorit cu Melania Trump (46 de ani), pe care a cunoscut-o pe când ea era fotomodel. De când Donald Trump a fost învestit în funcția de președinte, mass-media au surprins foarte multă nefericire pe chipul Melaniei. Probabil nu este deloc ușor să fii partenera de viață a unui om ca Trump.

Ce s-a întâmplat însă cu fostele soții ale miliardarului, Ivana Trump și Maria Maples? Probabil că acestea nu sunt deloc surprinse că o văd pe Melania nefericită.

Ivana Trump (căsătorită cu Donald între 1977 și 1991)


    Ivana Trump a fost prima soție a lui DonaldFoto: Getty
Ivana Trump a fost prima soție a lui DonaldFoto: Getty

Ivana Trump (68 de ani), cunoscută în tinerețe ca fiind de origine cehoslovacă, a fost prima soție a lui Donald Trump și femeia care i-a pus porecla „Donald”, după cum precizează Daily Star.

După ce a absolvit o facultate în cadrul Universității din Praga, Ivana a devenit o foarte buna schioară. Se spune că în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din 1972, care s-ai ținut în Cehoslovacia, ea ar fi fost pe lista sprotivilor de rezervă participanți la Olimpiadă.

Ivana l-a întâlnit pe Trump în New York, iar după ce miliardarul a curtat-o o perioadă, cei doi s-au căsătorit pe 7 aprilie 1977, devenind unul dintre cele mai cunoscute cupluri ale momentului n lumea mondenă americană. Ivana și Donald Trump au împreună trei copii: Donald John Jr. Icanka Marie și Eric Frederick. Cei doi au început să conducă Oganizația Trump împreună, Ivana fiind vicepreședinte. După 14 ani de căsnicie, Ivana și Donald s-au despărțit.

Zvonurile că miliardarul obișnuia să plece de acasă pentru a se distra cu fotomodelul Maria Maples, începuseră să circule în presa din întreaga lume în anii 1990. Se spunea chiar că Ivana ajunsese să își asculta soțul la telefonul fix pentru a-l verifica dacă vorbește cu amanta sa.

Ivana a întâlnit-o pe Maria într-o stațiune de schi din Colorado în 1990, chiar de Crăciun, iar întrevederea dintre cele două nu a decurs declo bine, după cum era de așteptat. Ivana a mărturisit apoi într-un interviu ce a discutat cu amanta soțului său: „Maria a venit la mine și mi-a spus: «Sunt Maria și îl iubesc pe soțul tău. Tu îl iubești?» Eu i-am răspuns: «Dispari. Îmi iubesc soțul foarte mult»”. Ea a mai adăugat că în timpul confruntării lor, Trump era de față, dar nu a schițat niciun gest. La scurt timp, Ivana a divorțat de miliardar.

Donald a vorbit și el într-un interviu despre divorțul de Ivana: „Să-ți angajezi propria soție este un lucru tare periculos. Dacă ai propria ta afacere, cred că este o idee foarte proastă să-ți pui propria soție să muncească pentru tine.”

Dar departe de a-i provoca prea multă suferință, Ivana a trăit pe picior mare după divorțul de Trump. Ea a intrat în umea Hollywoodului, unde a dezvoltat mai multe colecții vestimentare, bijuterii și produse de înfrumusețare. A devenit rapid femeie de afaceri, a cumpărat acțiunile al unuia dintre cele mai mari ziare din Croația și a publicat mai multe cărți. de asemenea, ea a jucat și un rol în filmul american „The First Wives Club”.

Divorțul i-a adus Ivanei 14 milioane de dolari. Un apartament în Trump Plaza, o clădire cu 45 de camere, acces pe Plaja Palm din Florida și un club privat. Ea a mai fost apoi căsătorită și divorțată de două ori: de afaceristul italian Riccardo Mazzucchelli și cântărețul Rossano Rubicondi. În prezent, averea Ivanei este estimată undeva la 60 de milioane de dolari.

Maria Maples (căsătorită cu Trump între 1993 și 1999)


    Maria Maples a fost inițial amanta lui Donald TrumpFoto: Getty
Maria Maples a fost inițial amanta lui Donald TrumpFoto: Getty

Maria Maples (53 de ani) a fost singura soție cu adevărat de origine americană. Provenind din orășelul Cohutta, Maria a intrat rapid în lumea showbizului ca fotomodel, apoi ca actriță. A obținut un rol într-un film al lui Stephen King, a jucat alături de Will smith și a fost gazda unei competiții de wrestling WWE.

L-a întâlnit pe Donald Trump pe când avea doar 26 de ani și s-a îndrăgostit fulgerător după ce miliardarul a încântat-o cu numeroase cadouri scumpe și s-a întâlnit cu ea de mai multe ori prin limuzina personală a lui Trump sau pe Plaja Palm. Maria reușise să obțină tot ceea ce-și dorise de foarte mult timp. Cei doi s-au căsătorit apoi în 1993. Relația lor a fost mult timp pe prima pagină a tabloidelor, mai ales că se însurase cu fotomodelul chiar în perioada în care i se născuse un copil. Maria nu era interesată de ce spunea lumea și declarase cu mândrie că a avut parte de cea mai bună partidă de sex alături de Trump. După câțiva ani însă, mariajul lor s-a năruit la fel precum cel cu Ivana. Trump și Maria s-au despărțit în 1997 și au divorțat în 1999.

După despărțire, Maria a lansat un album muzical bazat pe iluminare spirituală inspirat din învățăturile lui Dalai Lama și Deepak Chopra. Ea a sris și o carte, intitulată „Nu tot ceea ce strălucește este din aur”, dar nu a mai publicat-o. În urma divorțului Maria a primit „doar” două milioane de dolari și nu s-a mai căsătorit de atunci. În prezent, averea ei este estimată undeva la 30 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net