Julian Assange, fondatorul Wikileaks, a fost arestat joi (11 aprilie), după ce polițiștii au fost invitați să intre în ambasada Ecuadorului La Londra, unde acesta s-a refugiat din 2012.


„Julian Assange, în vârstă de 47 de ani, a fost arestat astăzi, 11 aprilie, de agenţi ai Serviciului Metropolitan de Poliţie (MPS) la Ambasada Ecuadorului'', a transmis poliţia britanică. După arestarea fondatorului Wikileaks toată lumea s-a întrebat ce se va întâmpla cu pisica acestuia, care are și propriul său cont de Instagram cu 7.500 de fani. 

Julian Asange le-a cerut avocaților săi să aibă grijă de pisica lui

Internauții s-au panicat gândindu-se că felina va fi abandonată sau extrădată. Unele publicații străine au scris că pisica ar fi părăsit instituția în urmă cu câteva luni, însă misterul a fost deslușit chiar de Wikileaks.

”Putem confirma că pisica lui Assange e în siguranță. Assange le-a cerut avocaților săi să o salveze la mijlocul lui octombrie, în urma amenințărilor de la ambasadă”, a transmis Wikileaks pe Twitter. Alături de emsaj a fost publicat și un videoclip în care apare felina, iar la un televizor din cameră sunt difuzate momente din timpul arestării lui Julian Asange. 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: