Soția lui Kim Jong-Un, Ri Sol-ju, nu a mai fost văzută în public de șapte luni. Dispariția ei din spațiul public i-a făcut pe experții care monitorizează activitatea Coreei de Nord, să lanseze tot felul de presupoziții care ar explica strania ei intrare într-un colț de umbră.


Toshimitsu Shigemura, profesor la Universitatea Waseda din Tokio, care studiază administrația prezidențială de la Phenian, consideră că ar putea exista mai multe explicații cu privire la dispariția lui Ri, informează Internațional Business Times. Printre cauze s-ar putea număra certurile conjugale sau o eventuală sarcină.

„Sunt multe motive posibile, inclusiv faptul că ar putea fi însărcinată sau există vreun litigiu între ei. A fost de asemenea raportată instabilitate politică în Capitală și chiar mai multe încercări de preluare a puterii de către armata nord-coreeană. Este posibil ca Ri să nu mai fi apărut în public deoarece este foarte bine păzită”, a declarat profesorul japonez.

sotie_kim_jong_un.jpg

kim jong-un
Ultima apariție a lui Ri în public a fost în timpul unei vizite oficiale din luna martie
Foto: Twitter

Soția dictatorului a fost văzută ultima dată în public pe 28 martie, atunci când a vizitat alături de Kim Jong-Un noul district comercial și un complex medical din Phenian, relatează The Independent. Cei doi sunt căsătoriți din 2012 și au până în acest moment un copil.

Kim Jong-un își face trupă de virgine pentru plăcerea personală

kim_jong_un.jpg

kim jong un
Kim Jong-un este unul dintre cei mai de temuți lideri mondiali
Foto: Hepta

Șocanta practică nu este nimic nou în familia lui Kim Jong-un, căci se aplică de trei generații încoace. Fetele pe care președintele le vrea alături vor fi selectate de autorități de nivel înalt, trebuie să aibă vârsta de 13-14 ani, să fie frumoase și înalte, dar mai ales... virgine. O echipă de medici le va controla pe adolescente pentru a fi siguri că acestea nu și-au început viața sexuală, că sunt pure și gata să se dăruiască conducătorului națiunii. Puștoaicele vor primi 1400 de lire sterline pentru "serviciul" adus țării, chiar în momentul în care sunt acceptate în trupa numită "Gippeumjo".

Părinții noilor recrute vor fi anunțați că fiicele lor se dedică servirii liderului țării într-o misiune guvernamentală.

Cei care monitorizează situația din Coreea de Nord cred că ar mai putea fi vorba și despre o cădere în dizgrație a lui Ri față de sora sa, Kim Yo Jon. S-a observat că a devenit o prezență foarte influentă la conducerea țării, fiind președintele Departamentului de Propagandă și Agitație al Coreei de Nord. Această instituție are datoria de a legitima regimul statului și să mențină cultul personalității lui Kim Jong-Un.

 
 
Loading...