Ce se întâmplă într-un bordel? 134 de prostituate fac sex 3.641.837 minute într-un an

Ultima actualizare:

    În această cameră de la SDheri's Ranch vin cuplurile care vor să filmeze experienţa în format Full HD
În această cameră de la SDheri's Ranch vin cuplurile care vor să filmeze experienţa în format Full HD

Ce se întâmplă în spatele uşilor închise ale unui bordel? La această întrebare au răspuns recent fetele de la bordelul Sheri’s Ranch, de lângă Las Vegas, Nevada, SUA. Conform statisticilor cele 134 de prostituate au făcut sex timp de 3.641.837 minute de-a lungul unui an. Asta înseamnă că din 365 de zile ale unui an, ele au petrecut cu clienţii 19 zile. La şedinţele de masaj au fost folosiţi peste 400 de litri de ulei şi s-au consumat peste 6 milioane de prezervative.

Sheri’s Ranch este cel mai mare bordel din statul Nedvada, unde prostituţia este legală. Aici lucrează 134 de prostituate care ascultă de matroana Dena. Clienţii îşi fac rezervările pe Internet, aleg cu grijă camerele unde vor să fie satisfăcuţi de profesioniste şi bifează pe o listă de perversităţi ce tratament vor să primească.

Ce vor bărbaţii de la prostituatele din bordel?

Conform statisticilor realizate între 2017 şi 2018, bordelul Sheri’s Ranch a fost vizitat de 78% bărbaţi singuri, 7% femei şi 15% cupluri. O partidă de sex costă între 50 şi 300-400 de dolari, în funcţie de câte prostituate participă, de camera care e rezervată şi de „procedurile erotice” solicitate. Datele arată că toţi bărbaţii au cerut ca fata închiriată să joace rolul iubitei. 50% dintre ei au vrut doar sex oral şi 50% sex normal şi anal. La plecare toţi clienţi au spus că experienţa a fost „fantastică”.

La bordelul înfiinţat în 1970 lucrează 134 de femei tinere şi frumoase, venite din toată lumea
La bordelul înfiinţat în 1970 lucrează 134 de femei tinere şi frumoase, venite din toată lumea

Ce vor femeile care vin să facă sex într-un bordel?

Având în vedere că 7% dintre clienţi sunt femei, prostituatele de la Sheri’s Ranch şi-au adaptat lista de servicii pe care le prestează. Femeile cer în special trei lucruri: flirt în două fără bărbaţi de faţă şi jocuri erotice cu diferite vibratoare sau alte jucării erotice. Majoritatea fetelor spun că „vor să primească de la o femeie ceea ce nu le oferă iubitul/soţul la ele acasă”. Restul vin pentru un masaj erotic cu uleiuri afrodisiace.

Citeşte şi:

Şi-au tras bordel în aer liber

Incendiar! A lucrat opt ani în cel mai mare bordel din lume. Acum îşi spune povestea

De ce vin cuplurile la bordel?

15% dintre clienţii bordelului din Nevada au fost cupluri. Unele au solicitat o partidă de sex în trei, altele au solicitat trei prostituate pentru o veritabilă orgie. În mod surprinzător, la Sheri’s Ranch au fost şi cupluri care aveau probleme de intimitate. Aceste cupluri au solicitat cursuri de sex din partea profesionistelor, şi-au luat notiţe şi chiar au înregistrat partidele de sex pentru a le executa la domiciliu.

Bărbaţii vin la bordel să fie biciuiţi şi călcaţi în picioare

Cele mai bine plătite partide erotice de la Sheri’s Ranch sunt cele de tipul sado-maso. Fetele se numesc „stăpâne” sau „dominatoare”. Ele sunt experte în imobilizarea clientului şi în umilirea acestuia. Cele mai solicitate acte de tip sado-maso de aici sunt: biciuirea, călcarea în picioare şi torturi fizice de genul: ars cu ceara, degete strânse în menghină sau ciupirea organelor sexuale şi ale sfârcurilor.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net