Ce sexy este singura tanchistă din armata ucraineană

Ultima actualizare:

    Găseşte timp să se pozeze şi în sutien
Găseşte timp să se pozeze şi în sutien

Când o vezi sexy şi drăguţă, nu ai crede că e luptătoare pe tanc! Polina Kravcenko este însă o foarte bravă tanchistă. Se mândreşte că e singura tanchistă din linia întâi din armata ucraineană.

Polina Kravcenko (23 de ani), studentă la jurnalism în Liov, a lăsat studiile pentru a se bate în Donbas, regiune din estul Ucrainei. Aici continuă conflictul izbucnit la 6 aprilie 2014 dintre forţele militare ucrainene şi separatiştii proruşi.

Polina face parte din Brigada Motorizată 56 a Ucrainei. Este singura femeie din trupele ucrainene şi ştie bine să mânuiască armele, deşi e o fată sexy.

„Când am fost selectată pentru a lupta în artilerie, în linia întâi, am fost în culmea fericirii”, povesteşte tânăra. Ea a învăţat incredibil de repede îndatoririle de tanchist. A participat deja la confruntările armate, dând dovadă de curaj şi pricepere în luptă mai ceva ca un bărbat.


    Îşi petrece viaţa mai mult în tanc şi la sala de sport
Îşi petrece viaţa mai mult în tanc şi la sala de sport

„Cel mai greu mi-a fost când am dat testele pentru înrolarea în armată şi când am început pregătirea de soldat. A trebuit să fac multă instrucţie şi să învăţ tehnicile militare. Programul în armată durează întreaga zi. Te urci în tanc la ora 6.00 şi te mai dai jos abia la 22.00. Luptăm să ne apărăm pământul şapte zile pe săptămână, fără weekend-uri. Armata m-a învăţat să fiu mai puternică”, spune drăguţa Polina.

Cu toate acestea, ea găseşte timp să se pozeze sexy, în sutien, şi să pună fotografiile pe reţelele sociale. Luptele din Donbas au început când separatiştii proruşi au preluat controlul asupra unor localităţi din zonele Doneţk şi Luhansk.

Proruşii vor ca întreaga regiune să devină Mica Rusie, în timp ce ucrainenii vor să o păstreze în graniţele Ucrainei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net