Ce sexy a fost Melania Trump la banchetul Reginei! Prima Doamnă a Americii a venit într-o rochie mulată

Ultima actualizare:
Albul a dominat la dineul oficial organizat la Palatul Buckingham
Albul a dominat la dineul oficial organizat la Palatul Buckingham

Donald Trump și soția lui s-au întâlnit cu Regina Elisabeta, în prima zi a vizitei de stat în Marea Britanie. Prima Doamnă a Americii a purtat o rochie Dior Haute Couture de culoare albă la banchetul organizat de familia regală britanică în cinstea vizitei lor în Regatul Unit.

Melania Trump a asortat și o pereche de mănuși albe și lungi, care au dat ținutei o notă de eleganță aparte. Rochia mulată și lungă până în pământ a avut, de asemenea, un detaliu transparent în partea de sus. Banchetul de stat la care a participat a fost oferit de către Regina Elisabeta a II-a în onoarea cuplului prezidențial. 

Kate Middleton a purtat și ea o rochie albă
Kate Middleton a purtat și ea o rochie albă

Rochia Melaniei Trump a fost vedeta serii

Soția președintelui american este fan înfocat al casei de modă de lux Dior. Melania Trump a avut rochia de mireasă făcută pe comandă de la celebrul brand. 550 de ore a durat confecționarea ei, iar surse apropiate de fostul manechin susțin că rochia a costat nu mai puțin de 1 milion de dolari, conform express.co.uk.

Pentru această ocazie, Prima doamnă a Americii a ales să își prindă părul într-o coafură elegantă, așa cum rar este văzută în public. De cele mai multe ori, Melania Trump își lasă părul blond desfăcut în bucle lejere.

Donald Trump și Melania, la banchetul organizat de Regina Elisabeta
Donald Trump și Melania, la banchetul organizat de Regina Elisabeta

La cina organizată de Regină la Buckingham Palace, soția lui Donald Trump a fost așezată la masă lângă prințul Charles. Prima doamnă a Americii nu a fost singura care a optat pentru clasicul și elegantul alb. Regina, Camilla și Kate Middleton au ales aceeași nuanță pentru rochiile lor, la banchetul de la Palatul Buckingham.


    Kate Middleton a purtat și ea o rochie albăFoto: AFP
Kate Middleton a purtat și ea o rochie albăFoto: AFP

Vizita Melaniei și a lui Donald Trump în Marea Britanie durează trei zile

Președintele Americii și soția lui se află într-o vizită de stt de trei zile în Regatul Unit. În cursul zilei de marți (2 iunie), Donald Trump  a fost primit cu onoruri la Palatul Buckingham de regina Elisabeta a II-a, prințul Charles și soția lui, Camila. Liderul de la Casa Albă a coborât din elicopter pe gazonul din spatele palatului unde a fost întâmpinat de urmașul reginei la tron, chiar la scara aparatului de zbor. A urmat un prânz privat la Palatul Buckigham, apoi președintele și soția lui au s-au dus la reședința ambasadorului american din centrul Londrei, acolo unde vor sta pe toată durata vizitei.  Aproximativ 23 de milioane de dolari costă vizita lui Donald Trump, care şi-a adus în Marea Britanie întreaga familie.

Citește și

Ce faţă a făcut Prinţul Harry când s-a întâlnit cu Donald Trump. Imagine virală

Melania Trump a decolat într-o rochie de 4.000 € și a aterizat la Londra într-o bluză de 750 €

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net