Ce a surprins în apă un fotograf cu o dronă. Și-a scos copiii imediat din ocean

Ultima actualizare:

    Imagine teribilă surprinsă dintr-o dronă: un rechin, la câțiva metri distanță de trei copii miciFoto Instagram
Imagine teribilă surprinsă dintr-o dronă: un rechin, la câțiva metri distanță de trei copii miciFoto Instagram

Momente de panică pentru un fotograf american, care ieșise cu familia la plajă. Ceea ce se dorea a fi o zi obișnuită, petrecută alături de copiii săi, s-a transformat rapid în coșmarul oricărui părinte.

Dan Watson nu a renunțat la pasiunea sa nici pe plajă și bine a făcut! Fotograful își pilota drona deasupra plajei New Smyrna, din Florida, când a observat pe camera acesteia o siluetă care se apropie din ce în ce mai mult de mal, chiar în locul unde copiii lui înotau. Acesta a țipat îngrozit la cei mici să iasă din ocean atunci când a observat creatura ridicându-se la suprafața apei: un rechin. 

Un rechin s-a apropiat periculos de aproape de mal 

Cei trei copii ai fotografului de 35 de ani, cu vârste cuprinse între 5 și 9 ani, se jucau în apă, la doar câțiva metri distanță de animal, relatează Sky News. „Când i-am văzut umbra pe ecranul meu, m-am panicat și am început să țip. Am strigat la soția mea, i-am spus că este un rechin în apă și să scoată copiii afară”, a declarat an Watson pentru sursa anterior menționată.

După șocul suferit, acesta a publicat imaginea și pe rețelele de socializare, pentru a le atrage atenția părinților să fie de acum în colo de două ori mai grijulii cu cei mici atunci când îi lasă să înoate. De regulă rechinii nu ajung atât de aproape de mal, însă mai există și excepții, aceștia putând fi aduși de curent sau de instinctul de prădător combinat cu foame. Cu siguranță s-ar fi întâmplat o tragedie dacă Watson nu urmărea atent imaginile transmise live din dronă. 

Watson a scris în dreptul imaginii toate explicațiile, după ce micuții lui au scăpat ca prin urechile acului de un eventual atac al animalului marin. Poza a devenit rapid populară pe rețelele de socializare, însă au existat și internauți care nu au apreciat conținutul ei. „În mod cert, e prea aproape ca să pot să îi dau like”, a comentat unul dintre ei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net