Prinţul Harry (33 de ani) şi viitoarea sa soţie, Meghan Markle (36 de ani), se căsătoresc anul acesta, la 19 mai. Viitoarea ducesă de Sussex pregăteşte multe surprize invitaţilor.


Au fost date publicităţii primele detalii despre nunta actriţei Meghan Markle cu prinţul Harry. Culoarea tematică va fi alb clasic. Meghan se va implica direct. Are o idee clară de ceea ce vrea. Ştie ce înseamnă o nuntă, fiindcă a mai fost măritată cu Trevor Engelson până în 2013.

Printul Harry Meghan Markle

Printul Harry Meghan Markle
Printul Harry e în al nouălea cer de când este împreună cu Meghan Markle
Foto: Guliver splashnews
Însă nunta cu Harry va avea cu totul altă greutate şi va fi mediatizată la nivel mondial. Ceremonia va avea loc la capela Saint-Georges de la castelul Windsor. Meghan şi Harry îşi doresc o nuntă ca în poveşti. Meghan Markle o are de model pe viitoarea ei cumnată, Kate Middleton. Aceasta a instalat un camion cu îngheţată şi burgeri, la Palatul Buckingham, la nunta ei cu prinţul William, în 2011. Prinţul Harry e în culmea fericirii de când a fost acceptată căsătoria lui cu Meghan. Nimeni nu l-a mai văzut vreodată astfel. Nunta lor va respecta codurile regale, dar nu se va baza numai pe tradiţii. “Meghan e o femeie cu mult stil şi bun gust, o adevărată gurmandă”, a spus o sursă. Între timp, autorităţile regale îi caută o femeie bodyguard, aşa cum are şi Kate Middleton. 
 
 
Loading...