Stau în hoteluri scumpe, zboară cu avioane particulare, mănâncă în restaurante de lux şi sunt plimbate cu limuzinele! Cam asta fac dădacele care au norocul să fie angajate de bogătaşi pe perioada verii.


Tarifele bonelor pe durata verii se dublează.

24-foto2-85-50.jpg

Asta da viaţă: să te bălăceşti în voie în pauzele de după masă

 

Astfel, în Australia o bonă angajată 24 de ore din 24 poate primi un salariu de 5.000 de dolari pe lună.

24-foto3-85-50.jpg

Să zbori cu avioane particulare

 

Sarcinile ei sunt exclusiv legate de copii şi când aceştia se duc la somnul de prânz, începe distracţia. Plimbate prin hoteluri de cinci stele ca Hard Rock, Four Seasons sau Mariott, răsfăţate în staţiuni din Bahamas, Australia, Italia, Mexic sau Cuba, bonele se distrează de minune şi au timp să posteze pe Interent fotografii pentru prieteni.

24-foto4-85-50.jpg

Să ajungi în Bahamas, în staţiuni exclusiviste

 

Jurnaliştii de la Daily Mail au discutat cu bona Victoria, de 32 de ani, care a stat o lună în staţiunea Melia Nassau, din Bahamas, cu Jamie, care a petrecut un sejur de vis în Mexic şi cu Lauren Di Lorenzo, care a petrecut cea mai frumoasă vacanţă din viaţa ei, în Italia.

24-foto5-85-80.jpg

Să fii răsfăţată în Hawaii pe banii bogătaşilor care te angajează

 

Bonele semnează la angajare un contract de confidenţialitate, însă îşi negociază atent pauzele din timpul zilei. Astfel că multe dintre ele reuşesc să se aleagă cu un veritabil concediu de vis dacă “dau peste un copil cuminte, care adoarme repede”. În ceea ce priveşte banii de buzunar, bonele se laudă că primesc din partea angajatorilor sume cuprinse între 50 şi 100 de dolari pe zi, “în caz că au nevoie de ceva”.

 
 
Loading...