Ce viaţă! Face sex în patul conjugal cu peste 30 de femei, iar soţia nu se supără

Ultima actualizare:

    Travers Beynon, un împărat cu zeci de femei
Travers Beynon, un împărat cu zeci de femei

Milionarul australian Travers Beynon, de 46 de ani, este invidiat de toţi bărbaţii planetei. Fosta lui soţie lui a fost Miss Univers 1991, Ninibeth Beatriz Jiminez, din Venezuela, care i-a dăruit doi copii. Au divorţat şi Beynon s-a căsătorit cu Taesha Bundaro, 27 de ani, care i-a făcut doi copii. Cea de a doua soţie a acceptat libertinajul soţului şi nu e deloc geloasă pe zecile de amante cu care trebuie să îl împartă.

Este Regele Instagramului! Fotografiile cu palatul lui de aproape 4 milioane de dolari din Brisbane, Australia, din timpul petrecerilor sau orgiilor organizate de milionar au făcut înconjurul planetei. Peste 200.000 de oameni din întreaga lume îl urmăresc pe Instagram pe milionarul care a făcut avere din afacerile cu tutun, construind imperiul Gold Coast Tobacco.


    Toată lumea la bord, plecăm, cu maşina aurită
Toată lumea la bord, plecăm, cu maşina aurită

În tinereţe, Beynon a visat să joace fotbal, dar s-a accidentat la un antrenament la spate şi a trebuit să renunţe la sport. Beynon a dus mai departe afacerea cu tutun a familiei şi după ce şi-a terminat studiile superioare la Universitatea din Brisbane a colindat lumea. Aşa a cunoscut-o pe soţia lui Ninibeth Beatriz Jiminez, din Venezuela, care a devenit Miss Univers în 1991, la vârsta de 20 de ani. Din cauză că nu putea fi fidel unei singure femei şi avea tendinţe hedonist-orgiace, Ninibeth a dat divorţ.


    Soţia lui Taesha nu se supără şi nu e geloasă
Soţia lui Taesha nu se supără şi nu e geloasă

Cei doi copii Liliana şi Valentino au rămas în palatul tatălui, în timp ce Ninibeth a devenit femeie de afaceri. La scurt timp Beynon s-a căsătorit cu Taesha şi aceasta a trebuit să accepte să îl împartă cu zeci de fotomodele care s-au mutat în palatul de peste 4 milioane de dolari deţinut de acesta. În garajul milionarului australian se află bolizi sport de genul Ferrari, Lamborghini şi McLaren, dar şi maşini de teren personalizate cu o vopsea aurită.


    O noapte în dormitorul conjugal
O noapte în dormitorul conjugal

Beynon organizează anual petreceri orgiace pe proprietatea lui cheltuind peste două milioane. Însă nu oricine are acces la petrecerile lui. Un bilet de intrare poate ajunge la 5.000 de dolari, dar, zice el, merită toţi banii pentru că la eveniment vin cele mai frumoase fotomodele din lume şi petrecerea ţine trei zile şi trei nopţi.


    Poftă bună...
Poftă bună...

Beynon nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că face sex cu cel puţin trei femei în fiecare seară şi că soţia lui îi alege adesea partenerele de amor.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net