Cea mai geloasă soţie din Anglia a pozat nud. Soţul e cel posesiv acum

Ultima actualizare:

    Debbi suferă de gelozie delirantă şi nu are încredere în soţul ei, SteveFoto: thesun.co.uk
Debbi suferă de gelozie delirantă şi nu are încredere în soţul ei, SteveFoto: thesun.co.uk

Cea mai geloasă soţie din Marea Britanie, care obişnuia să îşi oblige soţul să facă teste cu detectorul de minciuni în fiecare lună, a pozat goală. Debbi Wood susţine că acum Steve e cel care e gelos, după ce a văzut forografiile nud.

Debbi avea atât de puţină încredere în soţul ei Steve, încât îi verifica telefonul zilnic. Dar după ce femeia a slăbit peste şase kilograme şi a fost protagonista unei şedinţe nud, a început să aibă mult mai multă încredere în sine. De fapt, se simte atât de bine în pielea ei, încât Debbi s-a înscris într-un concurs de frumuseţe pentru femeile plinuţe şi speră să devină model şi prezentatoare TV, potrivit thesun.co.uk. 

Debbi a pozat nud şi acum are mai multă încredere în sine
Debbi a pozat nud şi acum are mai multă încredere în sine

Debbi, care are 44 de ani, a fost diagnosticată cu gelozie delirantă, care o face să creadă că soţul de 32 de ani nu îi este fidel. 

Dar acum lucrurile s-au schimbat. "Acum Steve e gelos pentru că am parte de multă atenţie. Eu mă simt mult mai sigură pe bine. Mă simt mai bine ca niciodată. Sunt încă geloasă, dar de când am început să lucrez ca model, sunt mai bine. Mă simt mai sexy, am încredere în trupul meu. Aşa că sunt mai puţin îngrijorată că Steve mă va înşela", a spus Debbi. 

Femeia a vrut să îşi pună un inel gastric pentru a slăbi, dar a realizat că nu kilogramele în plus sunt problema, ci lipsa încrederii în sine. Ea ţine acum regim şi e decisă să slăbească natural. "Mănânc sănătos şi am slăbit şase kilograme. Am început să înot şi să merg pe jos. Am decis să devin model plus-size şi am realizat că pot fi un model pentru celelalte femei". 

Ea a realizat un pictorial nud şi a intrat într-un concurs de frumuseţe pentru femeile supraponderale. 

"Lui Steve îi place noua mea persoană. A observat că sunt mult mai fericită", a completat Debbi. 

Femeia a povestit că a fost slabă, doar că după ce a născut cei doi copii, greutatea ei a luat-o razna. "Am început să mă lupt cu kilogramele în plus după cele două sarcini. Am renunţat la fumat şi am mai pus kilograme şi din cauza asta. Am avut şi depresie, iar medicamentele mi-au dat peste cap metabolismul. Aveam o siluetă de clepsidră, ca a Sophiei Lauren. Mi-ar plăcea să ajung din nou aşa", a adăugat Debbi. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net