Cea mai mare orgie din lume a început în New Orleans

Ultima actualizare:

    Biletul de intrare la orgie costă 699 dolari de cuplu
Biletul de intrare la orgie costă 699 dolari de cuplu

A înnebunit de tot lumea! Peste 1.000 de cupluri de adepţi ai poligamiei au luat cu asalt oraşul New Orleans, din Luisiana, SUA. Aici are loc zilele acestea cea mai mare convenţie a amatorilor de sex în grup.

În fiecare an, New Orleans devine scena Paradei Libertăţii Sexuale. Amatorii de sex în grup se cazează ca de obicei în ultimii zece ani la hotelul Crowne Plaza Hotel şi participă la parada care are loc pe strada Bourbon, îmbrăcaţi extrem de sumar. Timp de trei zile sunt organizate conferinţe şi orgii, la care biletul de intrare pentru cuplu este de 699 de dolari. Festivalul Naughty in Nawlins este considerat cel mai mare eveniment pentru swingeri din lume.


    Cuplurile își schimbă partnerii în fiecare seară
Cuplurile își schimbă partnerii în fiecare seară

Alisha de 26 de ani, din Texas a venit şi anul acesta cu soţul ei Robert. „Robert şi cu mine facem schimb de parteneri sexuali cu alte cupluri de mai bine de un an. Asta ne-a întărit relaţia, ne-a ajutat să comunicăm mai bine şi să scăpăm de frustrările sexuale”, a explicat Alisha pentru Daily Mail. Una dintre cele mai mari origii este organizată într-o sală de sport în această seară. Vor participa 600 de persoane şi singura condiţie este ca toţi bărbaţii să aibă la ei prezervativ. Jackie Melfi, de 53 de ani, recunoaşte că vine la Festival pentru a „mai simţi şi ea atingerea unui tinerel”. Ea vine cu soţul ei John încă de la prima ediţie. Duminică festivalul se încheie, iar participanţii se pregătesc pentru un alt eveniment dedicat lor, care are loc în Los Angeles. Iar unii vor pleca într-o croazieră specială dedicată nudiştilor, care va dura o săptămână.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net