Cea mai tânără victimă din atentatul din Barcelona, o fetiță de trei ani

Ultima actualizare:

    Printre victimele ucise în atentat se află și o fetiță de doar trei aniFoto: Getty
Printre victimele ucise în atentat se află și o fetiță de doar trei aniFoto: Getty

Carnagiul din Rambla a semănat groază și moarte în cetățenii roașului Barcelona, străini și localnici, deopotrivă. Dintr-o zonă plină de viață, s-a tranformat într-o regiune sumbră. 13 persoane au fost ucise în atacul terorist.

Printre cei uciși, se află și copii, iar cea mai tânără victimă a fost o fetiță de doar trei ani, care a murit la spital, după cum informează The Guardian. Deși a fostr trasnportată rapid la cea mai apropiată unitate medicală, doctorii n-au mai putut face nimic. De asemenea, o altă fetiță, șase ani, se află în stare gravă la spital, având hemoragie cerebrală. Fetița de trei ani ar putea fi cea mai tânără victimă din toate atentatele teroriste din Europa care au avut loc în ultimii trei ani.

Cinci teroriști au fost lichidați de polițiști, dar cu toții purtau centuri explozive. Autoritățile cercetează acum pentru a afla dacă aveau și alți complici și să identifice cine a condus mașina care a făcut atâtea victime. Au fost răniți cetățeni din 24 de state, inclusiv din România, trei cetățeni români fiind internați la spital în urma atacului.

image
image
image
image
image
image
loto jpg
scriitor radu iasi jpg
image png
road 4730553 1280 jpg
tomatoes 5356 1280 jpg
1 Botosani liceu jpg
Lagărul de la Auschwitz (foto: Pixabay)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net