Cei mai răsfăţaţi căţei din lume primesc daruri de 4.500 $

Ultima actualizare:

    Căţeii sunt fericiţi când primesc darurileFoto: Photoland, Catres
Căţeii sunt fericiţi când primesc darurileFoto: Photoland, Catres

Jucării, haine de lux şi cele mai scumpe delicatese! Asta le pregăteşte Moş Crăciun căţeilor Boston terrier Beau, Sooty şi Noodle. Stăpâna lor are grijă să fie cei mai răsfăţaţi câini de pe planetă.

Katy Harris, de 45 de ani, din Middlewich, Cheshire, Marea Britanie, pregăteşte surprize în valoare de 4.500 de dolari (circa 19.104 de lei) celor trei căţei ai ei. Femeia recunoaşte că nu se uită la bani când este vorba să-i facă fericiţi pe dragii ei, Beau, Sooty şi Noodle, care au vârsta de 3 anişori. Cheltuieşte mult mai mult pentru ei decât pentru soţul său, Mark, de 60 de ani. Le-a cumpărat deja hăinuţe, ciorăpei tricotaţi manual şi pulovere de caşmir, dar şi zgărzi personalizate cu diamante pentru Crăciun. “Le cumpăr multe lucruri de-a lungul întregului an, dar de sărbători vreau să se simtă cel mai bine. De multe ori, ascund de Mark ce lucruri scumpe le iau. Ar face atac de cord dacă ar şti cât de mult cheltuiesc cu animalele. Îi place să-i răsfăţ. Nu avem copii, aşa că ei sunt bebeluşii noştri, însă nu ar accepta să risipesc chiar aşa de mulţi bani”, a recunoscut Katy.


    Foto: Photoland, Catres
Foto: Photoland, Catres

Soţii Harris au cumpărat chiar un brad special pe care l-au împodobit pentru căţei. Umplu, de asemenea, toată casa cu decoraţiuni de Crăciun adaptate pentru câini. “Oamenii spun că sunt nebună, dar nu-mi pasă. Căţeii iubesc aşa de mult Crăciunul. Se bucură imens de darurile pe care le primesc. Îndeosebi apreciază hrana canină specială de sărbători şi jucăriile pe care le aduce Moşul”, mai spune Katy. Pentru seara de Ajun, ea le pregăteşte căţeilor o cină delicioasă din carne de pui în castronaşe personalizate. Câinii sunt fericiţi de trataţia regească pe care o primesc şi abia aşteaptă Crăciunul. Katy spune că înţeleg că e sărbătoare şi îi arată cât de mult o iubesc pentru că îi răsfaţă. “Boston terrierii sunt câini inteligenţi şi nostimi. Le place viaţa, le place oricine şi orice, sunt foarte ascultători”, mărturiseşte Katy Harris.

Iată ce daruri primesc patrupedele!

Câte două zgărzi încrustate cu diamante-915 $

Pulovere de caşmir din Italia-572 $

Alte hăinuţe cu modele de Crăciun, eşarfe, căciuliţe, jachete-382 $

Ciorăpei tricotaţi manual-38 $Calendare- 38 $

Ciorapi pentru daruri-57  $

Jucării de căţei-1.430 $

Prăjituri pentru căţei-152 $

Cina de Crăciun-446 $

Şedinţă foto plus poze printate-375 $

Îngrijirea blăniţei -95 $

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net