Cel mai cunoscut canibal din istorie povestește cum și-a savurat iubitul

Ultima actualizare:
Aceasa este casa unde s-au petrecut scenele de canibalism
Aceasa este casa unde s-au petrecut scenele de canibalism

Armin Meiwes, ”canibalul din Rotenburg”, care a șocat o lume întreagă după ce și-a ucis iubitul ”agățat” pe Internet și l-a savurat luni de zile, într-o casă izolată, la țară, a acceptat să-și spună povestea într-un film documentar. Detalii din copilăria celui mai infam criminal din istoria Germaniei pun într-o lumină nouă cumplita crimă.

În martie 2001, Armin Meiwes a postat un anunț pe Internet. Era în căutarea unui ”bărbat tânăr, bine făcut, care să vrea să fie mâncat”. Inginerul IT în vârstă de 42 de ani din Rotenburg, Germania, avea să devină celebru drept Metzgermeister (Maestrul măcelar) într-unul dintre cele mai cunoscute cazuri de canibalism din istorie.

Un nou documentar, ”Docs: Interview with a Cannibal”, oferă pentru prima oară acces la bărbatul care a devenit prima persoană din Germania condamnată pentru ”crimă în vederea satisfacerii sexuale” sau ”canibalism din dragoste”, notează The Independent.

Aflăm astfel cum, în martie 2001 Meiwes a acceptat să meargă la întâlnire cu un bărbat după un anunț pe Internet, l-a dus la casa lui de la țară, l-a omorât și l-a mâncat, filmând totul.

Bernd Brandes, victima canibalului Armin Meiwes
Bernd Brandes, victima canibalului Armin Meiwes

Scenele filmate, prea dure pentru a fi prezentate public

Imaginile filmate de Meiwes, cu scenele de canibalism, au fost vizionate în ședință închisă în timpul procesului. Martorii le-au descris ca fiind ”prea șocante pentru a fi prezentate publicului”. Oricum, cei prezenți la vizionare au rezistat doar 19 minute.

Din documentar, aflăm că Meiwes era, în copilărie, asemenea ”celor mai mulți copii de vârsta lui – îi plăceau animalele și viața la țară”.

Dar Meiwes menționează o experiență traumatizantă pe care a trăit-o la vârsta de cinci ani. Tatăl său și-a abandonat familia, luându-I cu el și pe cei doi frați vitregi ai lui Armin. Puștiul devenea astfel ”bărbatul în casă”.

După moartea mamei sale, Meiwes a început o ”viață dublă” pe Internet, petrecând ore întregi în discuții private despre canibalism, în grupuri închise în care oamenii se ofereau să fie mâncați.

Mai mult, Meiwes a participat la câteva întâlniri în camere de hotel, în cadrul cărora se desfășurau jocuri de rol cu canibali, dar nimeni n-a avut curajul de a trece la fapte.

Apoi Meiwes la întâlnit pe Bernd Brandes, iubitul-victimă în vârstă de 43 de ani, după ce a răspuns la anunțul postat de Brandes: ”La cină sau cina ta”, oferind ”șansa unică de a mă mânca de viu”.

La această masă și-a savurat Meiwes victima
La această masă și-a savurat Meiwes victima

Cu alte cuvinte, victima ideală a lui Meiwes. ”Voia să se sacrifice”, a explicat criminalul. În documentar, Meiwes descrie momentul în care Brandes a coborât din tren.

”Eram nervos și excitat”, a declarat criminalul. Cei doi au făcut sex, dar, conform declarațiilor lui Meiwes, Brandes nu s-a declarat satisfăcut. ”Voia să fie mâncat de viu.”

Brandes a înghițit 20 de somnifere și jumătate de sticlă de lichior înainte ca Meiwes să-I taie penisul, ”cu consimțământul acestuia”, și să-l gătească pentru amândoi. După aceea, Meiwes i-a făcut o baie lui Brandes și l-a verificat din 15 în 15 minute, în timp ce-i citea din Star Trek.

La primele ore ale dimineții, Meiwes și-a ucis victima prin înjunghiere, a tăiat-o în bucăți, a băgat o parte într-un congelator și i-a îngropat craniul în grădină.

”Am pus niște lumânări drăguțe pe masă. Am scos cel mai bun serviciu de masă, am fript o bucată din spate, am făcut niște cartofi piure și salată de varză. După ce am pregătit totul, am mâncat. Prima îmbucătură a fost, bineînțeles, foarte ciudată. Nu pot spune exact ce-am simțit. Am așteptat asta peste 40 de ani, am visat la acest moment, iar acum izbutisem în sfârșit să obțin acea comuniune deplină, prin carnea lui. Carnea avea același gust precum carnea de porc, dar mai intens.”


    La această masă și-a savurat Meiwes victimafoto: captură
La această masă și-a savurat Meiwes victimafoto: captură

În dimineața zilei de 10 decembrie 2002, polițiștii au mers la casa izolată a lui Armin Meiwes, la indicațiile unui student austriac, care era convins că bărbatul care locuia acolo ucisese pe cineva și îi mâncase carnea.

Polițiștii au găsit în congelator mai multe bucăți de carne despre care Meiwes a susținut că erau de mistreț.

Condamnat la închisoare pe viață

În timpul procesului, procurorii au prezentat dovezi că Meiwes visa să ucidă și să mănânce pe cineva – inclusiv colegi de școală – încă de când avea opt ani.

Meiwes a fost judecat și condamnat inițial, în 2004, la opt ani de închisoare, însă procesul a fost redeschis un an mai târziu, iar canibalul a fost trimis după gratii pe viață în 2006.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net