Cel mai neastâmpărat invitat! Fiul premierului croat l-a cucerit pe Papa Francisc

Ultima actualizare:
Micuţul de trei ani a fost în centrul atenţiei
Micuţul de trei ani a fost în centrul atenţiei

Prim-ministrul croat a fost invitat sâmbătă (7 octombrie) la o recepţie la Vatican, alături de familia sa, pentru a discuta relaţiile dintre statul papal şi Croaţia. Însă vedeta reuniunii a fost fiul premierului care a făcut deliciul invitaţilor cu comportamentul dezinvolt.

Andrej Plenkokic (47 de ani) a mers sâmbătă la o întâlnire cu Papa Francisc, iar familia premierului a fost alături de el. Cel care a fost în centrul atenţiei a fost însă Mario, băiatul de trei ani al premierului. Micuţul nu a stat locului nicio clipă şi a fost fotografiat în timp ce alerga prin cameră şi se juca cu diverse obiecte, conform dailymail.co.uk. Glumeţ din fire, cel care l-a încurajat pe Mario să îşi facă de cap a fost chiar Papa. 


    Micuţul de trei ani a fost în centrul atenţieiFoto: Getty
Micuţul de trei ani a fost în centrul atenţieiFoto: Getty

"În timpul discuţiilor, s-a arătat aprecierea faţă de relaţiile bune dintre Statul papal şi Croaţia. S-a discutat despre teme de interes comun privind viitorul proiectului european, cu un interes particular pentru situaţia croaţilor din Boznia şi Herţegovina", a declarat un purtător de cuvânt al Vaticanului. 

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net