Cele 5 tipuri de bărbați cu care nu ar trebui să ieşi niciodată! Sfaturile controversate ale unei experte în relaţii

Ultima actualizare:
Anna le învață pe femei cum să cucerească un milionar, însă le avertizează și ce tipuri de bărbați cu bani ar trebui să evite
Anna le învață pe femei cum să cucerească un milionar, însă le avertizează și ce tipuri de bărbați cu bani ar trebui să evite

Când vine vorba de relații, cu toții știm că am dat-o în bară la un moment dat, îndrăgostindu-ne de persoana complet nepotrivită pentru noi. Cu scopul de a evita aceste situații în viitor, o expertă în relații, la care unii milionari apelează cu încredere pentru a le găsi perechea, a explicat, din experiența sa în acest domeniu, care sunt tipurile de bărbați pe care orice femeie ar trebui să îi evite, indiferent de cât de șarmanți sau arătoși sunt. Iată topul celor 5!

Experta în etichetă și relații Anna Bey are un job extrem de interesant: aceasta le învață pe femei cum să își aleagă partenerii, mai ales dacă acesta speră ca viitorii lor iubiți să fie și bogați, explicându-le cum să se comporte în cercurile înalte ale societății în așa fel încât să lase o impresie pozitivă. 

Anna, în vârstă de 33 de ani, a lansat pe YouTube un video controversat, în care le-a explicat doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni ce tipologii de bărbați ar trebui să evite, printre care i-a enumerat și pe cei care au o religie diferită față de ele, catalogând aceste relații ca fiind „periculoase”, potrivit Daily Mail

1.Moștenitorii

Anna și-a început filmulețul explicând că opiniile sale sunt generalități, aceasta susținând că există unii bărbați în toate cercurile sociale de care femeile ar trebui să se ferească, însă ea face un clasament cu cei care din start ar reprezenta un risc pentru orice relație. „Sunt o mulțime de bărbați de o calitate îndoielnică și în clasele superioare ale societății. Doar pentru că este bogat nu înseamnă că este ceea ce ai nevoie”, a spus aceasta.

Experta în relații le-a avertizat pe fete în privința moștenitorilor, cei care nu și-au câștigat averea pe propria muncă, ci pur și simplu au moștenit-o din tată în fiu. Aceasta a explicat că fetele ar trebui să îi evite dacă nu fac parte din același cerc cu ei, din cauza principiilor familiilor acestora. 

„Părinții bărbaților de bani gata sunt de regulă foarte stricți în privința femeilor pe care aceștia le aduc acasă. Dacă ești o fată simplă o să fie foarte dificil să fi primită cu brațele deschise într-o astfel de familie”, a spus Anna.

2.Fustangiii petrecăreți 

O altă categorie de bărbați care din punctul de vedere al Annei trebuie evitați sunt petrecăreții care aleargă mereu după mai multe femei deodată. Aceștia merg adesea la evenimente importante și exclusiviste și ar putea fi tentant să-ți dorești să fii și tu la brațul lor, însă pentru ei vei fi doar una dintre o mulțime de alte fete care se dau în vânt după acest tipar masculin. 

„Nu vei ajunge niciodată să fii soția unui astfel de bărbat, pentru ei niciodată nu-și doresc să se stabilească la casa lor”, a spus ea. Și chiar dacă te va lua de soție în cele din urmă, Anna spune că există șanse de 99% ca ulterior să te înșele. „Sunt toți la fel. Nu te gândi că îl vei cunoaște pe Domnul Perfect la festivalul de la Cannes sau într-un club de noapte”, a adăugat ea.

3.Bărbații care au o religie diferită față de a ta

Anna a explicat că este conștientă că ceea ce urmează să spună este destul de controversat, însă este o opinie bazată pe argumente. Ea personal a explicat că s-a întâlnit cu bărbați de altă religie și este ok cu mariajele de acest gen, dar cel mai bine ar fi ca femeile să-și găsească parteneri de aceeași religie, pentru a evita confruntările din viitor, posibilele neînțelegeri între familii, etc. Totuși, este conștientă că nu toți bărbații din această categorie sunt la fel. „Sunt unii bărbați care sunt mai puțin deschiși la minte, sunt mai tradiționaliști- aceștia sunt cei de care ar trebui să te ferești”. 


    Anna le învață pe femei cum să cucerească un milionar, însă le avertizează și ce tipuri de bărbați cu bani ar trebui să evite Foto: Instagram
Anna le învață pe femei cum să cucerească un milionar, însă le avertizează și ce tipuri de bărbați cu bani ar trebui să evite Foto: Instagram

4. Narcisiștii

Deși uneori sunt greu de identificat, cum îți dai seama că ai lângă tine un asemenea bărbat este bine să fugi de el, explică experta. De ce? Pentru că acest gen de bărbați se iubesc prea mult pe ei ca să mai aibă „ochi” și pentru tine. Aceasta explică faptul că este plină „societatea înaltă” de astfel de „exemplare”, dat fiind faptul că aceștia se cred „buricul pământului” și sunt flămânzi după putere și după faimă. 

„Se spune că 70% dintre narcisiști sunt bărbați.. ceea ce este destul de înfiorător”, a spus aceasta, adugând că femeile vor avea mereu de suferit într-o relație cu un narcisit deoarece ei sunt mult prea egocentriști și se gândesc doar la ei. 

5. Dependenții de muncă

Și ultima categorie pe care Anna recomandă să fie evitată este cea a bărbaților care mereu sunt prinși la muncă. Le place foarte mult ceea ce fac, și asta nu e un lucru rău, însă uneori trebuie să-ți mai dedici timp și pentru partener. La polul opus sunt cei care își urăsc meseria, dar tot petrec foarte mult timp la birou, în goana după bani. „Nu contează cât de mult te place, nu va avea niciodată timp pentru tine. Munca pentru el va fi pe primul lor”, a anunțat aceasta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net