Cele mai bune filme de vazut în concediu

Ultima actualizare:

Cele mai bune filme de văzut în concediu sunt cele pe care nu le-ai văzut la timpul lor, pentru că serviciul nu te-a lăsat sau ai fost prea ocupat. Aşa că dacă-ţi plac filmele, concediul este un bun prilej de a recupera.

Un film lansat la începutul acestui an, cu un Will Smith veşnic tânăr, care reuşeşte să-ţi menţină trează atenţia pe tot parcurusl filmului. De asemenea câteva scene sunt destul de bine realizate iar unele locaţii exotice sunt inteligent alese şi te îndeamnă la visare fiind unul din cele mai buune filme de văzut în concediu.

În general este vorba de un escroc care îşi câştigase ceva notorietate în lumea interlopă şi o novice cu un talent înăscut şi înclinaţie către escrocherii. Relaţia care se înfiripă între cei doi este destul de realistă chiar dacă în realitate diferenţa de vârstă este destul de mare.

Cele mai bune filme de văzut în concediu: Mordecai

Un alt film care merită văzut în concediu dacă cumva l-aţi ratat, este Mordecai. Filmul a fost lansat în ianuarie şi are un anume umor fin care poate fi emanat de prezenţa englezoaicei Gwyneth Paltrow dar şi de farmecul irezistibilului traficant de artă pus în scenă de Johnny Depp.

Cei doi formează un cuplu care începe căutarea unei opere de artă care ar putea avea înscrisă pe ea, într-un cod secret, locaţia unde este ascuns aurul lui Hitler, furat de nazişti şi stocat la o destinaţie necunoscută. Ei au de furcă, evident, cu ruşii care sunt decişi să ajungă primii la aur. Pentru cei cei care l-au ratat ar trebui pus pe lista scurtă cu cele mai bune filme de văzut în concediu.

Cele mai bune filme de văzut în concediu: Insurgent

Pe lista cu cele mai bune filme de văzut în concediu a amatorilor de SF trebuie să fie Insurgent.  Pentru că este al doilea film din trilogie, ar fi bine să (re) vedeţi Divergent. În Insurgent Beatrice Prior este nevoită se se lupte cu proprii demoni.  Orice alegere pe care o face o poate distruge sau o poate transforma.

Deşi iniţierea ei s-a terminat cu succes şi ar fi trebuit să sărbătorească ea este aruncată în oroarea unui război între facţiuni dictat de ideologii. Schimbată de iniţiere dar măcinată de regrete şi necazuri ea trebuie să facă faţă noilor descoperiri dar şi sentimentelor noi izvorâte din prima ei iubire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net