China a deschis primul spital special pentru coronavirus

Ultima actualizare:
Lucrătorii şi voluntarii au muncit nopate şi zi
Lucrătorii şi voluntarii au muncit nopate şi zi

China a deschis primul spital special pentru coronavirus după ce autorităţile au dat ordin să fie transformată o clădire goală în spital cu 1.000 de paturi.

China a deschis primul spital special pentru coronavirus în oraşul Huanggang, un oraş din apropiere de Wuhan. Deşi pare incredibil, centrul medical a fost amenajat numai în 48 de ore. Bilanţul oamenilor răpuşi de coronavirus a ajuns la 130, iar 6.000 sunt infectaţi cu temutul virus la nivel mondial. De aceea, autorităţile chineze au luat măsuri pentru ca spitalul special să fie amenajat în timp record, cu ajutorul lucrătorilor şi a voluntarilor. Se rezolvă astfel criza de locuri în spitalele din provincia Hubei, care sunt supraaglomerate de pacienţi.

Delia, sechestrată în resortul de lux din Singapore din cauza virusului ucigaş: «Venim acasă»

Coronavirus China. 7 lucruri pe care le știm până acum despre virusul ucigaș din Asia

China deschide primul spital special pentru coronavirus şi construieşte încă unul

Spitalul din Huanggang  a început să fie amenajat sâmbăta trecută şi, deja, luni, toate paturile erau deja instalate. De asemenea, în numai două zile, s-a rezolvat alimentarea cu electricitate şi apă în centrul medical. Peste 500 de lucrători au muncit zi şi noapte pentru deschiderea spitalului destinat pacienţilor infectaţi cu coronavirus. Un alt spital pentru persoanele infectate cu coronavirus este în construcţie la 75 de kilometric de Wuhan, oraşul de unde a pormit epidemia. Se doreşte ca acesta să fie gata în numai o săptămână. Emiratele Arabe Unite sunt ultima ţară care a declarat cazuri de infectări cu coronavirus. Este vorba de un număr necunoscut de membri ai unei familii care a călătorit în China. China a deschis primul spital special pentru coronavirus în numai două zile.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net