Chipurile lui Harry și Meghan au ajuns și pe prezervative, dar vin cu o surpriză

Ultima actualizare:

    Portretul Prințului Harry și al logodnicei sale, pe prezervativeFoto: Daily Star
Portretul Prințului Harry și al logodnicei sale, pe prezervativeFoto: Daily Star

Popularitatea Prințului Harry și al logodnicei sale se întinde până dincolo de limitele comerciale și ajunge chiar în dormitorul conjugal. Acum, imaginea lor a ajuns să decoreze ambalajele prezervativelor unei anumite companii din Marea Britanie.

Este vorba despre compania Crown Jewels Heritage Condoms, care se folosește de imaginea cuplului regal pentru a-și spori vânzările de prezervative. Când credeai că ai văzut chipurile lui Harry și Meghan pe toate obiectele posibile, iată că aceștia se regăsesc și pe ambalajele unor astfel de produse.

Mai mult decât atât, scrie Daily Star, compania anunță că aceste prezervative cu portretul prințului și fostei actrițe sunt ediție limitată. Un singur prezervativ „regal” costă nici mai mult, nici mai puțin decât 11 euro, adică puțin peste 50 de lei.

Cei care cred că un astfel de prezervativ va crește libidoul și plăcerea în dormitor, s-ar putea să aibă o mică surpriză neplăcută. Tot companie își înștiințează clienții că produsul este unul nou și nu poate fi folosit ca mijloc contraceptiv. Cu alte cuvinte, nu dai atâția bani pe acel cauciuc pentru a face „nebunii” cu partenerul sau partenera, ci pentru a-l păstra ca pe un exemplar de colecție.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net