Cine câştigă Eurovision 2017? Bătălia se dă între Italia şi Portugalia

Ultima actualizare:

    Cine credeţi că are cele mai mari şanse să câştige finala?Foto: Facebook
Cine credeţi că are cele mai mari şanse să câştige finala?Foto: Facebook

Mai e putin şi finala concursului Eurovision 2017, de la Kiev, Ucraina, îşi va da startul. Telespectatorii pot urmări finala în direct pe TVR 1 începand cu ora 22.00.

Salvador Sobral, reprezentantul Portugaliei la Eurovision 2017, ţi Francesco Gabbani, reprezentantul Italiei, se bat pentru primele doupă locuri, conform caselor de pariuri din Europa.

Portughezul a emoţionat cu melodia sa sensibilă, "Amar pelos Dois", iar italianul va intra direct în finala de azi, întrucât Italia este una dintre cele cinci ţări plătitoare la EBU, care nu este nevoită sa treaca printr-o preselecţie, cu piesa "Occidentali's Karma". Mai mult, Francesco Gabbani este câştigătorul concursului cu tradiţie din Italia, San Remo. De asemenea, atât ziariştii acreditaţi la Eurovision 2017, cât şi fanii acestei competiţii îi văd în clasament, in primele doua locuri, pe cei doi artişti.

Ce ziceţi de melodiile lor? Merită marele trofeu?

În ceea ce-i priveşte pe Alex Florea şi Ilinca Bacilă, reprezentanţii noştri la concursul Eurovision 2017, aceştia au ţinut să le transmită salutări cititorilor ziarului Click! şi fanilor, pentru întreaga susţinere de până acum.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net