Cine e Angela Kelly, cea mai bună prietenă a Reginei Marii Britanii. A crescut într-un cartier sărac

Ultima actualizare:
Angela Kelly este femeia care o îmbracă pe Regina Elisabeta a II-a
Angela Kelly este femeia care o îmbracă pe Regina Elisabeta a II-a

Există zicala potrivit căreia dacă te naști sărac nu este nicio rușine, tu ca persoană neavând nicio vină, însă dacă mori la fel, fără să fi reușit să îți creezi un rost în viață, abia atunci poți fi blamat. Aceasta este și povestea emoționantă a Angelei Kelly, o femeie simplă care a copilărit într-un cartier sărac din Liverpool, iar acum a ajuns să stea la masă cu Regina Elisabeta a II-a și nu numai!

Presa britanică informează că între cele două s-a creat o puternică legătură de prietenie, acestea fiind adesea văzute împreună pe holurile Palatului Buckingham, vorbind și râzând. Angela este „mâna dreaptă” a Reginei Marii Britanii și a ajuns, treptat, să fie ca o soră pentru Suverană. 

Cine este Angela Kelly, femeia care este „ca o soră” pentru Regina Elisabeta a II-a

Angela Kelly a crescut într-un cartier sărac din Liverpool, unde există locuințe de familiști, asemănătoare locuințelor sociale. Ambițiile sale în viață n-au avut însă nicio legătură cu mediul său de proveniență, aceasta ajungând să își creeze un nume. Angela este designer vestimentar de meserie, însă a ajuns ulterior asistentul personal al Reginei Elisabeta, iar de acolo lucrurile nu au evoluat decât benefic pentru creatoarea de modă. 

Citește și: 

Regina Elisabeta, dezamăgită de o decizie luată de Meghan Markle şi Prinţul Harry. Ce au refuzat să facă

Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Angela este de meserie designer vestimentar
Angela este de meserie designer vestimentar

Datorită loialității, onestității și abilității de a fi discretă cu problemele ce țin de viața personală a regalităților, Angela a ajuns în scurt timp confidenta Reginei Marii Britanii și una dintre prietenele de nădejde ale acesteia, potrivit mirror.co.uk. Deși provin din familii și medii extrem de diferite, cele două femei au multe calități pe care le apreciaza una la cealaltă, iar acest lucru a făcut ca legătura dintre ele să devină din ce în ce mai puternică, în timp. 


    Angela este de meserie designer vestimentarFoto: Getty
Angela este de meserie designer vestimentarFoto: Getty

Atribuțiile oficiale ale lui Kelly sunt acelea de sistent personal, consilier, ocupându-se, de asemenea, având în vedere meseria sa de bază, și de bijuteriile și de ținutele Reginei. În spatele ușilor închise însă, aceasta este una dintre persoanele în care Elisabeta a II-a are cea mai mare încredere, presa britanică explicând chiar că cele două ar fi „ca niște surori”. 

Angajații Palatului susțin că Regina Elisabeta preferă adesea compania Angelei, iar când îi anunță „că iese puțin până afară”, acest lucru înseamnă cel mai probabil că se duce să o caute pe buna ei prietenă. 

„Vorbim despre machiaj, despre haine, bijuterii. (..) Nu știu de ce Regina mă place atât de tare, uneori nu sunt cea mai plăcută companie”, spunea Angela într-un interviu. Având în vedere relația lor apropiată, în curând va exista și o carte despre prietenia celor două, după ce Regina Elisabeta a II-a i-a permis Angelei să „divulge” câteva secrete din viața lor, cum ar fi faptul că Suverana se pricepe să imite accente. 

Angela Kelly, în vârstă de 66 de ani, are trei copii și a ajuns la Palat după ce l-a impresionat pe stilistul personal al Reginei Mame. De atunci a devenit un membru al echipei care se ocupă de ținutele Casei Regale Britanice, confecționând, spre exemplu, roba în care a fost botezat Prințul George. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net