Cine e femeia rănită la Bruxelles, a cărei imagine a făcut înconjurul lumii

Ultima actualizare:
Nidhi Chaphekar lucrează ca însoțitoare de zbor de aproximativ 15 ani
Nidhi Chaphekar lucrează ca însoțitoare de zbor de aproximativ 15 ani

Tragicele atentate comise la Bruxelles marți (22 martie) au fost ilustrate de o serie de fotografii șocante. În imagini apar rămășițele exploziilor, dar și unele victime însângerate. Una dintre ele a făcut înconjurul lumii: o poză în care o femeie apare plină de funingine, cu hainele arse și cu sânge pe frunte și pe picioarele dezgolite.

Nidhi Chaphekar se afla pe aeroportul Zaventem din Bruxelles în momentul exploziei, potrivit The Sun. Femeia, care lucrează ca însoțitoare de zbor pentru compania indiană Jet Airways, tocmai venise la serviciu, unde urma să se alăture colegilor ei într-o călătorie către Newark, Statele Unite ale Americii.

Sebastien Bellin a jucat la echipa națională de baschet a Belgiei
Sebastien Bellin a jucat la echipa națională de baschet a Belgiei

Nidhi provine din suburbia Andheri din Mumbai, India, și este mama a doi copii. Lucrează ca însoțitoare de zbor de mai bine de 15 ani. Colegii ei au pornit o campanie de susținere prin hashtagul #prayfornidhi (în traducere, „rugați-vă pentru nidhi”, n.r.) pe rețelele sociale, prin intermediul căreia fotografia ei a ajuns să fie văzută de milioane de oameni.

Sursele din apropierea victimei susțin că femeia este internată în spital, starea ei fiind stabilă. „Familiei ei i s-a spus de către Jet Airways că este bine, în spital. Sunt șocați și nu au reușit, încă, să vorbească cu ea. Dar Ambasada Indiei a confirmat că se află în afara oricărui pericol. Suntem recunoscători că a supraviețuit acestei tragedii îngrozitoare”, au declarat apropiații ei.

Citește aici povestea jurnalistei care a surprins imaginea cutremurătoare.

Baschetbalist belgian, rănit în explozia de la Zaventem


    Sebastien Bellin a jucat la echipa națională de baschet a Belgieifoto: Twitter
Sebastien Bellin a jucat la echipa națională de baschet a Belgieifoto: Twitter

O altă fotografie care a circulat pe Internet este cea în care un bărbat apare întins pe jos, acoperit cu funingine, și cu răni grave în zona picioarelor. Este vorba de un baschetbalist din Belgia, de origine braziliană, Sebastien Bellin, în vârstă de 37 de ani. Sebastien juca pentru clubul Gent Hawks. The Sun informează că bărbatul a fost aruncat la 20 de metri în aer de una dintre exploziile de pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. „Îi urăm fostului jucător la BC Oostende și echipa națională a Belgiei, Sebastien Bellin, o recuperare rapidă”, au scris colegii de la Federația Internațională de Baschet, pe o rețea socială.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net