Regele Olandei, Willem-Alexander va împlini 50 de ani pe data de 27 aprilie. Cu această ocazie, monarhul a decis să invite la palatul său din Amsterdam 150 de persoane născute în aceeași zi cu el.


Regele Willem are de gând să petreacă în stil mare de ziua lui, alături de 150 de persoane necunoscute, dar cu care are totuși ceva în comun, aceeași zi de naștere. Nu oricine e născut pe data de 27 aprilie va putea beneficia de această ocazie unică, ci sunt anumite criterii pe care trebuie să le îndeplinească dornicii petrecăreți.

Pentru a putea participa la festinul dat de monarhul Olandei, candidații trebuie să se fi născut pe 27 aprilie, să aibă reședința în Olanda, să aibă peste 20 de ani și să sărbătorească un număr de ani divizibil cu cinci, a precizat palatul printr-un comunicat oficial.

Pentru acest eveniment s-a creat chiar și un site, www.WA50.nl, unde doritorii se pot înscrie înaintea unei trageri la sorți, organizată pe data de 3 martie. Fericiții câștigători vor fi invitați de către rege și soția sa, regina Maxima, la o cină pe 28 aprilie, la sfârșitul căreia palatul va fi deschis publicului timp de 50 de ore.

rege.jpg

rege
Regele Willem-Alexander, alături de soția sa, Regina Maxima
Foto: Getty

 

Pe data de 27 aprilie, Olanda sărbătorește Ziua Regelui, ocazie cu care sute de mii de olandezi se vor îmbrăca în portocaliu și vor participa la festivitățile dedicate acestui eveniment.

 
 
Loading...