Cine este "arma" secretă a lui Donald Trump

Ultima actualizare:
Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump
Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump

Când vine vorba să iei în serios un membru al familiei Trump, e puțin cam greu să-l alegi pe însuși Donald Trump, ale cărui afirmații scandaloase ridică multe semne de întrebare. Mai degrabă am fi tentați să ne îndreptăm privirea spre încântătoarea sa fiică, Ivanka Trump (34 de ani), care este mult mai disciplinată și mai concisă în discursuri.

Ai fi șocat să afli că Ivanka este secretul din spatele succesului imens al lui Donald Trump din ultima perioadă. După cum relatează Vox.com, în spatele culiselor,  Ivanka a căpătat foarte multă influență în timpul campaniei prezidențiale a lui Trump. Ea și câștigat reputația ca fiind cea care îl îndeamnă pe "vulcanicul" său tată să fie mai moderat. 

Ivanka a fost mereu cea care l-a sfătuit pe tatăl său să fie mai moderat
Ivanka a fost mereu cea care l-a sfătuit pe tatăl său să fie mai moderat

Rolul Ivankăi în campania prezidențială a lui Trump începe odată cu apărarea tatălui său împotriva acuzațiilor de misoginism. Donald Trump a făcut o afirmație jignitoare la adresa unei moderatoare de știri care indirect a umilit toate femeile. La început, Trump nu a crezut că acest lucru ar putea fi un lucru dezastruos pentru imaginea sa. A fost Ivanka cea care l-a îndemnat să repare consecințele pornirilor sale necontrolate. "Mi-a spus, «Tată, trebuie să lași oamenii să vadă cât de mult le adori pe femei și cât de multă grijă ai de ele»", a declarat cu sinceritate Donald Trump când încerca - probabil nici atunci ferm convins de ce - să își ceară scuze pentru jignirea spusă. 


    Ivanka a fost mereu cea care l-a sfătuit pe tatăl său să fie mai moderatFoto Getty
Ivanka a fost mereu cea care l-a sfătuit pe tatăl său să fie mai moderatFoto Getty

Tot Ivanka este cea care l-a ajutat pe Trump să ia cele mai grele decizii în timpul campaniei. Sfaturile ei care tind mereu către moderație l-a făcut la un moment dat pe Donald Trump să vadă în fiica sa mai mult un dușman decât un aliat. Personalitatea sa explozivă, incontrolabilă l-a făcut de multe ori să fie pripit în decizii. 

Ivanka nu doar că a dovedit că are bune abilități de politican și se pricepe la discursuri, dar prin faptul că-și apără și susține tatăl arată cât de importantă este pentru ea familia, în ciuda faptului că tatăl său a greșit în nenumărate rânduri. Poate că viitorul Statelor Unite ar fi fost mai sigur dacă ar fi fost Ivanka cea care să candideze în cursa pentru Casa Albă.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net