Cine este femeia ucisă în Capitoliul SUA. Ashli Babbitt era veteran al US Air Force

Ultima actualizare:

    Ashli Babbitt a fost împușcată în piptFoto: Twitter
Ashli Babbitt a fost împușcată în piptFoto: Twitter

Au avut loc scene șocante, miercuri (6 ianuarie), în SUA! După ce susţinătorii republicanului Donald Trump au intrat cu forța în clădirea Capitoliului, în semn de protest. Aceștia susțin în continuare că alegerile au fost fraudate și că Joe Biden nu este câștigător cu adevărat. Din păcate, protestul nu s-a lăsat fără victime. O femeie pe nume Ashli Babbitt a fost ucisă, după ce a fost împușcată în in interiorul Capitoliului.

Femeia ucisă miercuri în Capitoliul SUA, la Washington, când susţinătorii preşedintelui Donald Trump au pătruns în clădire, este Ashli Babbitt. Ea era din California și veteran al US Air Force. Ea a fost militar timp de 14 ani şi a efectuat patru desfăşurări cu armata aerului americană. Ashli Babbitt era o susținătoare înfocată a lui Donald Trump. 

Familia a aflat de moartea ei de la televizor

Potrivit soacrei lui Ashli Babbitt, familia a aflat de moartea femeii de la televizor. Ea susține că poliția nu i-a anunțat rudele că a fost împușcată și transportată în stare gravă la spital, acolo unde a și murit. Soțul ei, Aron, a aflat vestea îngrozitoare în timp ce se uita la știri.

"Suntem devastați. Nimeni din poliția DC nu ne-a sunat. Fiul meu a aflat de la televizor", a declarat soacra femeii ucise la Capitoliu, potrivit New York Post.

"Nimic nu ne va opri. Ei pot încerca la nesfârșit, dar furtuna se află aici și va lua cu asalt DC în doar 24 de ore", a scris Ashli Babbitt cu doar o zi înainte să moară.

Susținătorii au protestat împotriva iminentei inaugurări a lui Joe Biden ca învingător al alegerilor prezidențiale din 2020, Babbitt a primit un glonț fatal în piept în timpul haosului din Capitoliul SUA. Filmările video au surprins sunetul împușcăturii și au arătat-o ​​pe femeie care se prăbușea pe podea din mai multe unghiuri. Se pare că a fost împușcată de poliție, potrivit unor surse ale forțelor de ordine. 

„Aterizați în DC. Aici pentru a face lucrarea lui Dumnezeu. Salvează Republica ", a scris Babbitt pe Twitter," Voi fi acolo mâine! Viteza zeilor! ”. Soacra lui Babitt a spus unui afiliat Fox din DC că este nedumerită de comportamentul soției fiului ei. „Chiar nu știu de ce a decis să facă acest lucru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net