Cine sunt tinerele sexy care ar putea candida la alegerile prezidențiale din Rusia

Ultima actualizare:

    La alegerile prezidențiale din Rusia ar putea candida și femeiFoto: Twitter
La alegerile prezidențiale din Rusia ar putea candida și femeiFoto: Twitter

În primăvara anului 2018, în Rusia vor avea loc alegeri prezidențiale, dar anumite surse au dezvăluit că există tendința de a candida, pentru prima dată, și femei la președinție. printre candidate, se numără câteva tinere inteligente și sexy.

Kremlinul ar putea lua în considerare candidatura și a unor femei la președinția Rusiei anul viitor, după cum anunță cotidianul rus Vedomosti, citat de The Moscow Times. Până în acest moment, șapte candidați au fost desemnați viabili pentru a fi lider la Kremlin, dintre care trei fac parte chiar din Duma de Stat (aa patra cea mai mare grupare politică din Rusia).


    Ksenia Sobchak este prezentatoare TvFoto: Instagram
Ksenia Sobchak este prezentatoare TvFoto: Instagram

În societate se simte însă dorința de împrospătare a politicii rusești prin integrarea mai multor femei în acest domeniu. Ksenia Sobchak (prezentatoare Tv) este considerată candidata „ideală” împotriva lui Vladimir Putin pentru că este o femeie „inteligentă, tânără și modernă, însă ea nu pare în acest moment interesată să se lanseze într-o campanie prezidențială: „Nu știu cine și ce discută pe hotelurile superioare ale puterii, dar urmăresc peisajul politic de mult timp și nu am decât un singur diagnostic: azi, domnilor, politica dumneavoastră este o grămadă de prostii”.


    Natalia Poklonskaya st putea candida independentFoto: Instagram
Natalia Poklonskaya st putea candida independentFoto: Instagram

Politologul Konstantin Kalachyov este de părere că intrarea unor femei în cursa electorală pentru Kremlin ar însemna „diversificarea cărților de joc” și „construcția dramei” într-o campanie predictibilă. O altă candidatură ideală ar putea veni din partea independentei Natalia Poklonskaya, adjunctă în Duma de Stat. O altă variantă a politologului, ar fi Yelena Mizulina, membră a Consiliului Federației.

Același analist consideră totuși, că a trimite împotriva lui Putin în cursa prezidențială o femeie, ar putea fi un „joc periculos” deoarece tocmai „femeiele sunt principalul electorat” al actualului lider de la Kremlin.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin, a declarat însă că administrația prezidențială „nu a luat în considerare” o candidatură feminină la alegerile de anul viitor.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net