Cine a zis că numai Harry este rebel? Un alt prinț britanic face bani dintr-o reclamă la lapte

Ultima actualizare:

    Peter Phillips, 42 de ani, face reclamă laptelui Jersey
Peter Phillips, 42 de ani, face reclamă laptelui Jersey

Toată lumea vuiește după ce Prințul Harry (35 de ani) și soția lui Meghan Markle (38 de ani) au anunțat că vor să devină independenți financiar și să renunțe la îndatoririle din cadrul Casei Regale britanice și în tot acest timp un alt nepot al Reginei Elisabeta a II-a (93 de ani) face reclamă la lapte. Este vorba de fiul Prințesei Anne, fiica Reginei și sora Prințului Charles, Peter Phillips, în vârstă de 42 de ani. Acesta apare într-un spot difuzat în China.

Prințul Harry nici nu a ajuns bine în Canada, că Regatul Unit vuiește din nou pe tema prinților independenți financiar. Este vorba de Peter Phillips, în vârstă de 42 de ani, fiul prințesei Anne și fratele Zarei Tindall. Peter Phillips și Zara nu au titlul de Altețe Regale pentru că la venirea lor pe lume, Prințesa Anne și soțul ei de atunci, căpitanul Mark Phillips, cu care a fost măritată între 1973 și 1992, au refuzat titlurile oferite de suverană. Au vrut o viață normală pentru copiii lor și i-au ținut departe de protocoalele și sarcinile aferente titlurilor regale.

Citește și:

Prințul Harry, primele declarații după părăsirea Casei Regale: «Am vrut să auziți adevărul de la mine»

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titluri şi finanţare publică. La ce sunt nevoiţi să renunţe după «Megxit»

Verișorul prințului Harry, Peter Phillips face reclamă la lapte, în China

Prințul Harry și Meghan Markle au șocat planeta la 8 ianuarie când au anunțat că vor să devină independenți financiar și renunță la sarcinile ce le revin în cadrul Casei Regale britanice. La 13 ianuarie, Regina a organizat o întâlnire la Sandringham la care au participat Harry, prinții Charles și William și la finele căreia a declarat că îl susține pe Harry pe drumul pe care a apucat-o. Însă Harry nu e singurul prinț care își câștigă singur banii, independent de fondurile Casei regale. Peter Phillips, de 42 de ani, fiul prințesei Anne a apărut într-o campanie publicitară pentru laptele Jersey care e difuzată în China. În reclamă apare sintagma ”Membrul Familiei Regale Britanice Peter Phillips”, ceea ce a declanșat un val de indignare pentru că, teoretic, membrii Casei Regale nu au voie să apară în reclame private. Peter Phillips declară în reclamă că a fost crescut cu laptele Jersey, muls de la o cireadă care păștea pe lângă Windsor. În reclamă, Peter Phillips este servit ca un prinț, pe un platou de argint și tratat ca un veritabil cap încoronat. Reclama este difuzată de Dragon TV și aparține companiei Bright Diaries, care e deținută de administrația locală din Shanghai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net