Cine spune că nu poți arăta bine dacă-ți acoperi cea mai mare parte a feței cu o mască de protecție? Regulile de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus nu le împiedică pe doamnele din familiile regale ori cu funcții înalte în stat să fie cochete. La primele anagajamente oficiale din perioada pandemiei, regina Mathilde a Belgiei și președinta Slovaciei și-au asortat perfect masca de protecție cu vestimentația.


Regina Mathilde a Belgiei (46 de ani) a adoptat, recent, o ținută îndrăzneață, cu bluză asimetrică și pantaloni oranj intens, la o întânire cu femeile antreprenoare de la o fermă de flori. Este cel de-al treilea angajament public al reginei de la instituirea carantinei în Belgia, țară grav afectată de pandemia de coronavirus.

De altfel, vizita reginei la Gediflora a avut drept scop chiar abordarea acestui subiect, impactul coronavirusului asupra afacerilor cu flori din Belgia. Cochetă, Mathilde și-a accesorizat ținuta cu cercei supradimensionați, o brățară aurie, un cluch cu finisaje verzi și sandale verzi.

regina-mathilde2-gettyimages.jpg

regina mathilde a belgiei cu masca de protectie
Regina Mathilde a Belgiei și-a asortat masca de protecție cu vestimentația
foto: Getty Images

 

Dar cel mai important accesoroiu a fost masca de protecție, pe care regina a avut grijă s-o asorteze cu restul ținutei.

Citește și:

Coronavirus în toată Europa. Cum au explodat îmbolnăvirile în statele europene

Cum să nu-ți pui o mască de protecție. Imagini virale cu vicepremierul Belgiei

Președinta Slovaciei, acuzată că a transformat masca de protecție într-un accesoriu estetic

Zuzana Čaputová, președinta Slovaciei, a făcut multe valuri la sfârșitul lunii martie, când și-a asortat masca de protecție la rochia grena, cu ocazia unui eveniment politic desfășurat la Bratislava. La momentul respectiv, Slovacia raportase 186 de cazuri de infectare cu noul coronavirus și nu puțini au fost cei care au criticat cochetăria președintei.

zuzana_caputova_profimedia.jpg

zuzana caputova presedinta slovaciei intr-o tinuta grena
Președinta Slovaciei, Zuzana Caputova, într-o ținută grena, de la masca de protecție până la pantofi
foto: Profimedia

 

Alte voci au susținut că gestul ei ar putea reprezenta o sursă de inspirație mai ales pentru cei tineri, care tratează cu prea multă relaxare pandemia de coronavirus. De altfel, imaginea Zuzanei a fost comparată cu faimoasa Mileena din ”Mortal Kombat”.

Regina Letizia a Spaniei, cu mănuși asortate într-o vizită de lucru

Cunoscută pentru gustul vestimentar impecabil, regina Letizia a Spaniei a predat o lecție de adecvare și în timpul pandemiei de coronavirus. Aflată într-o vizită de lucru, împreună cu soțul ei, regele Felipe, pe cea mai mare platformă de distribuție de alimente proaspete din Spania, Letizia a impresionat cu ținuta ei sobră, practică și perfect adaptată noilor reguli de protecție.

regina-letizia.jpg

regina letizia cu masca de protectie
Regina Letizia, cu mască de protecție într-o vizită pe cea mai mare platformă de distribuție de alimente proaspete din Spania
foto: EPA

 

Tot timpul cât a interacționat cu lucrătorii de pe platformă, Letizia a purtat o mască de protecție și mănuși negre, asortate cu pantalonii și bluza negre. Ba chiar, la un moment dat, a salutat cu cotul, ca să evite contactul direct cu muncitorii.

regina-letizia-salut.jpg

regina letizia salutqa cu cotul un muncitor
Regina Letizia a salutat cu cotul, ca măsură de protecție împotriva infectării cu noul coronavirus
foto: EPA
 
 
Loading...