Prințul Harry și iubita sa, Meghan Markle par să aibă o relație durabilă, în ciuda faptului că distanțele lungi și mediile foarte diferite din care provin stau adesea în calea iubirii lor. Totuși, se zvonește că Harry este dispus să facă un imens sacrificiu pentru a-și petrece tot restul vieții alături de frumoasa actriță.


Apropiații familiei regale și experții în monarhia britanică sunt de părere că Prințul Harry este foarte aproape de momentul în care va îngenunchea în fața iubitei sale și o va cere în căsătorie, precizează Daily Star. Cei doi îndrăgostiți au o relație din luna noiembrie a anului trecut, iar focul iubirii pare mai puternic ca niciodată.

Din păcate, mai multe argumente sugerează că Meghan Markle nu prea este atât de încântată să renunțe la stiul său de viață obișnuit și să calce pe urmele lui Kate Middleton, să adopte o serie de beneficii, dar și îndatoriri regale. Din acest motiv, Harry ar fi dispus, de dragul iubirii lor, să facă un pas în spate și să renunțe la anumite îndatoriri regale care-i revin, pentru a petrece mai mult timp cu Meghan după ce o va cere de soție.

megahn.jpg

meghan markle
Meghan nu este deloc atrasă de stilul de viață de la Palatul Regal
Foto: Getty

 

„Dacă se va ajunge aici, el este capabil să renunțe la unele îndatoriri. Harry este dârz și de neclintit când vine vorba să ducă o viață normală”, a menționat o sursă apropiată familiei regale. Harry a dezvăluit recent că moartea mamei sale, Prințesa Diana și recenta titulatură în cadrul armatei regale, l-au făcut să-și pună serioase întrebări cu privire la rolul pe care îl are în cadrul monarhiei britanice. De altfel, el a mai dezvăluit în această perioadă că s-a gândit de multe ori să renunțe la statutul de prinț pentru a avea „un stil de viață normal”. Ceea ce l-a împiedicat în tot acest timp, a fost imensul respect pe care îl are pentru Regina Elisabeta a II-a.

 
 
Loading...