A condus beată și a făcut accident. Ce le-a spus polițiștilor te va lăsa mască

Ultima actualizare:

    Femeia s-a urcat la volan după ce a consumat „numai șase” pahare de tăriefoto: moron.com
Femeia s-a urcat la volan după ce a consumat „numai șase” pahare de tăriefoto: moron.com

Monica Felzer, în vârstă de 35 de ani, era în stare de ebrietate la volan când a făcut un accident pe șosea. Aceasta a tamponat spatele unei alte mașini care se afla în fața ei. Confruntată de șoferul mașinii accidentate, femeia nu a recunoscut că este vinovată și a plecat mai departe, însă nu a scăpat atât de ușor.

Șoferul mașinii accidentate de Monica Felzer a urmărit-o pentru a-i cere socoteală. Mai mult decât atât, bărbatul a sunat la poliție pentru ajutor. Aceștia au ajuns în scurt timp și au reușit să o oprească pe femeie pentru control, însă când aceasta s-a dat jos din mașină, polițiștilor nu le-a venit să creadă ce le-a spus.

Agenții de poliție au încercat să o supună pe femeie testelor de ebrietate, însă aceasta a refuzat, spunând că a băut „numai șase” pahare de tărie și că este în regulă. A fost transportată imediat la spital pentru analizele de sânge necesare, iar când a ajuns acolo, Monica le-a oferit 1.000 de dolari pentru a o lăsa să plece acasă, potrivit moron.com.

Mai mult, când se afla la centrul de analize, femeia i-a uimit pe polițiști. „Sunt o vrăjitoare și vă voi ucide cu o vrajă de moarte”, le-a spus aceasta. Apoi a încercat să părăsească încăperea, iar când oamenii legii au oprit-o, aceasta i-a încurajat să o agreseze: „Bate-mă, iubesc asta!”, a adăugat Monica.

Dar asta nu e tot. Femeia a fost escortată la o celulă de reținere, despre care aceasta a spus că este mizerabilă și că toaleta este neigienică, iar apoi a urinat în proprii ei pantaloni. În cele din urmă, Monica a fost arestată pentru conducere în stare de ebrietate, accident și părăsirea locului accidentului și opunerea, fără violență, la arest. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net