Pagina de Facebook a fratelui vitreg al lui Kim Jong-Un a fost închisă după ce presa internațională și-a îndreptat atenția către condițiile misterioase în care a murit. Se pare că această pagină online dezvăluia stilul de viață luxos pe care-l avea.


Pe Internet, Kim Jong-nam (46 de ani) publica diverse fotografii în care apărea numai în locații selecte din întreaga lume și încercând o mulțime de activități scumpe precum cursele cu bărcile de viteză, precizează Daily Star.

kim_jong_nam_2.jpg

kim jong-nam
Se presupune că fratele vitreg al liderului nord-coreean ar fi fost asasinat de două femei
Foto: Facebook

Într-una dintre fotografii, fratele vitreg al liderului nord-coreean apărea lângă un hotel de cinci stele și în fața unui casino, fiind îmbrăcat „la patru ace” într-un frac scump.

kim_1.jpg

kim jong-nam
Lui Kim Jong-nam îi plăcea să se plimbe prin întreaga lume
Foto: Facebook

Printre aprecierile de pe Facebook se număra și un club japonez unde poți întâlni numai fete sexy și sunt principalul motiv pentru care clienții vizitează localul. De asemenea, Kim Jong-nam s-a autodeclarat un mare admirator al lui Vladimir Putin și al fratelui său vitreg.

kim_jong_nam_fb.jpg

kim jong-nam facebook
Pagina de Facebook a lui Kim Jong-nam
Foto: Facebook

Totuși, după ce a fost exilat din Coreea de Nord, a preferat să fie cât mai discret pe rețelele de socializare. Jurnaliștii de la Daily Star au observat că în ciuda notorietății sale avea doar 139 de persoane în lista de Facebook.

kim_2.jpg

kim jong-nam
Se presupune că fratele lui Kim Jong-Un a fost asasinat de două femei
Foto: Facebook

Kim Jong-nam ar fi fost asasinat pe 13 februarie de două femei pe aeroportul din Kuala Lumpur, Malaiezia. Moartea sa a stârnit o serie de speculații. Unele zvonuri sugerează că însuți Kim Jong-Un ar fi ordonat asasinarea lui deoarece îl vedea ca pe o potențială amenințare la adresa puterii. Alte toerii susțin că ar fi implicați chinezii, care ar urmări destabilizarea regimului de la Phenian.

 
 
Loading...