Copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019

Ultima actualizare:

    Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019foto: Getty Images
Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019foto: Getty Images

La numai cinci luni de la nuntă și după câteva zile de speculații intense, Meghan Markle a anunțat că este însărcinată. Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry se va naște în primăvara lui 2019.

Speculațiile de la nunta Prințesei Eugenie, legate de ținuta suspect de închisă la culoare și de dispoziția dificilă a lui Meghan Markle, nu au fost fără temei. Luni, 15 octombrie, Palatul Kensington a confirmat că ducesa este însărcinată cu primul ei copil și a dezvăluit că bebelușul se va naște în primăvara anului viitor.

Primul copil al lui Meghan Markle și al Prințului Harry va fi a optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, iar aceasta din urmă a fost foarte încântată de această veste. ”Regina, Ducele de Edinburgh, Prințul de Wales, Ducesa de Cornwall și Ducele și Ducesa de Cambridge sunt foarte fericiți pentru cei doi”, a declarat un apropiat al familiei regale pentru Daily Mail.

Meghan Markle va naște primul ei copil în primăvara anului viitor

În aceste zile, Meghan și Harry se află în primul lor turneu important de când sunt soț și soție, în Australia. Cei doi au ales o cursă comercială normală Qantas și un avion Airbus A380, care asigură o presiune mai ridicată și mai puțin zgomot în cabină, pentru ca viitoarea mămică să zboare în cele mai bune condiții până la Sidney. La coborârea din avion, luni, fotografii au remarcat că ducesa își tot atingea zona abdomenului, pe care a acoperit-o într-un final cu niște dosare.

Cum încă nu fusese făcut public anunțul sarcinii, fanii familiei regale au început să facă speculații cu privire la un nou bebeluș în familie, mai ales că, doar cu câteva zile mai devreme, Meghan a apărut într-o ținută suspectă la nunta Prințesei Eugenie.

Palatul Kensington a înlăturat însă orice bănuială și a confirmat sarcina, adăugând că Meghan se simte foarte bine și va naște în primăvara anului 2019.

Meghan Markle este însărcinată. Ducesa şi prinţul Harry aşteaptă primul copil

Mama ducesei, Doria Ragland, a declarat și ea că este ”foarte fericită la auzul acestei vești minunate și că abia așteaptă să-și strângă în brațe primul nepot”. Surse din preajma familiei regaale au declarat că Daria s-ar putea muta în Londra, având în vedere că Meghan nu vrea să angajeze o dădacă pentru primul ei copil.

Cât despre tatăl lui Meghan, Palatul Kensington a refuzat să declare oficial dacă Thomas Markle a fost informat cu privire la sarcina fiicei sale.

Citește și:

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au certat în public la nunta Prinţesei Eugenie

Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net