Coreea de Nord, complot împotriva fostului lider al Coreei de Sud. ”Moarte ca un câine”

Ultima actualizare:

    Phenianul cere Seulului să îi dea pe cei doi ”trădători” pentru a fi uciși ca niște câinifoto: Getty
Phenianul cere Seulului să îi dea pe cei doi ”trădători” pentru a fi uciși ca niște câinifoto: Getty

Coreea de Nord a amenințat miercuri că-i va aplica pedeapsa cu moartea președintei sud-coreene destituite Park Geun-hye, pe care o acuză că a urzit un complot în vederea asasinării liderului Kim Jong-un.

Coreea de Nord a amenințat că va impune pedeapsa cu moartea asupra fostului președinte al Coreei de Sud, pe care o acuză de un presupus complot de asasinare împotriva lui Kim Jong-un. Mai mult decât atât, Phenianul a amenințat cu moartea și fostul director al serviciilor de informații sud-coreene, Lee Byung-ho.

”Declarăm că vom impune pedeapsa cu moartea asupra trădătorului Geun-Hye. Fostul director de Informații se va confrunta cu o situație similară. Începând din acest moment, ei vor avea parte de o moarte mizerabilă, ca niște câini, oricând, oriunde și în orice fel”, se anunță comunicatul transmis de The Guardian.

Phenianul cere Seulului să-i livreze ce Park și Lee, pe care-i acuză de terorism de stat infam împotriva magistraturii supreme a Coreei de Nord. Ministerul nord-coreean al Securității a anunțat în luna mai că a descoperit un complot despre care afirmă că a fost plănuit de serviciile americane și sud-coreene cu scopul de a-l asasina pe Kim-Jong-un, cu ajutorul unei arme biochimice.

Fostl lider sud-coreean a fost destituit în decembrie de Adunarea Națională sud-coreeană, iar imunitatea i-a fost ridicată în martie. Ea a fost încarcerată și este judecată în prezent de 18 capete de acuzare, inclusiv corupție, coerciție și abuz de putere, riscând închisoare pe viață.

Fratele liderului nord-coreean, Kim Jong-un, a fost asasinat pe un aeroprt din Kuala Lumpur, în februarie, de două femei care i-au aruncat pe față un agent neurtoxic, o versiune extrem de mortală a gazului sarin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net