Coronavirus. China nu a raportat niciun deces zilnic, pentru prima dată din luna ianuarie

Ultima actualizare:

    China nu a raporat niciun deces în ultimele 24 de oreFoto AFP
China nu a raporat niciun deces în ultimele 24 de oreFoto AFP

China nu a raportat niciun deces provocat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, pentru prima dată din luna ianuarie. Comisia Naţională de Sănătate a început pe 25 ianuarie să raporteze zilnic numărul de cazuri noi înregistrate şi numărul de decese, acesta ajungând la 3212.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, bilanţul deceselor zilnice a oscilat între 1 şi 7. Din cele 55 de decese raportate în decurs de 14 zile în China, 51 au fost înregistrate în oraşul Wuhan, provincia Hubei, locul de unde a izbucnit pandemia. 

Marţi, 7 aprilie au raportat 32 de cazuri noi de îmbolnăvire, însă numărul morţilor nu a mai crescut. Cu toate acestea, provincia Hubei continuă să fie grav afectată. Aici există 518 cazuri, iar 184 de pacienţi se află în stare gravă. 

Potrivit autorităţilor, miercuri, 8 aprilie vor fi ridicate, pentru locuitorii sănătoşi, restricţiile de deplasare impuse în cursul lunii ianuarie. 

Peste 1,3 milioane de oameni infectaţi la nivel mondial 

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 73.800 de decese. Din totalul infectărilor, peste 274.000 de oameni au fost vindecaţi.

Cu ce probleme pot rămâne persoanele vindecate de coronavirus

Medicii din Hong Kong susțin că persoanele vindecate după infecția cu COVID-19 pot pierde până la 30% din funcția pulmonară și pot avea probleme de respirație ori de câte ori merg mai repede. Oficialii spitalului din Hong Kong au făcut publice concluziile după ce au studiat datele medicale ale primului val de pacienți externați din spital, vindecați de coronavirus. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
image
actualitate.net
image
actualitate.net