Coronavirus în lume. Italia, peste 450 de noi cazuri. Iranul a eliberat peste 50.000 de deținuți de teama virusului

Ultima actualizare:

    Bilanțul victimelor coronaviruslui în lumeFoto: Getty
Bilanțul victimelor coronaviruslui în lumeFoto: Getty

Două dintre cele mai afectate țări de coronavirus, care ocupă pozițiile doi și trei după China, Iran și Italia, înregistrează în continuare victime infectate cu virusul, unele dintre ele ajungând și la deces.

Numărul morților provocate în Italia de epidemia de coronavirus a crescut cu 27 în ultimele 24 de ore, ajungând la 79, a comunicat marţi, 3 martie, Agenţia de protecţie civilă, transmite Reuters. În acelaşi timp, au fost semnalate 2.502 cazuri de contaminare, faţă de 2.036 consemnate cu doar o zi în urmă. Peste 450 de noi cazuri au fost confirmate doar într-o zi.

160 dintre pacienţi s-au însănătoşit complet, însă, 1.263 de pacienţi sunt în prezent spitalizaţi, dintre care 166 se află la terapie intensivă. Aproape 1.000 dintre cazurile de contaminare confirmate prezintă simptome uşoare sau sunt asimptomatice.

În Iran, care este țara cea mai afectată de coronavirus, după China, din pricina temerilor privind contaminarea, autoritățile au decis să elibereze temporar zeci de mii de deținuți. 

Peste 54.000 de deținuți din Iran au fost eliberați după ce au fost testați negativ la coronavirus, a declarat Gholamhossein Esmaili, un purtător de cuvânt al sistemului judiciar de la Teheran, potrivit Digi 24.  Până în prezent, Iranull a confirmat decesul a 77 de oameni din cauza coronavirusului – cea mai mare cifră după China – și infectarea a peste 2.300 de persoane. Printre pacienții infectați cu COVID-19 se numără și mai mulți oficiali iranieni. 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net