Corpul unui pacient român dispărut anul trecut, descoperit mumificat într-un spital din Roma

Ultima actualizare:

    Corpul mumificat al pacientului român a fost descoperit în sistemul de ventilație al spitalului Policlinico Gemelli din Romafoto: Wikimedia/Sergio D’Afflitto
Corpul mumificat al pacientului român a fost descoperit în sistemul de ventilație al spitalului Policlinico Gemelli din Romafoto: Wikimedia/Sergio D’Afflitto

Corpul aproape mumificat al unui pacient român declarat dispărut în luna august a nului trecut a fost descoperit, miercuri, în sistemul de ventilație al unui spital din Roma, Italia. Descoperirea macabră a fost făcută de muncitorii care făceau revizia conductelor de ventilație din spital.

Este vorba desper Valer H., un bărbat în vârstă de 45 de ani, dat dispărut vara trecută. Autorităţile au deschis o anchetă pentru omor voluntar, însă nu se exclude ipoteza unui accident, conform jurnaliștilor de la Il Messaggero, citați de Hotnews.

Miercuri, 26 februarie, polițiștii au fost alertați de un grup de muncitori angajaţi pentru a efectua o revizie a conductelor de ventilaţie de la Policlinico Gemelli din Roma. În timp de lucrau la etajul opt al spitalului, aceștia au simţit un miros insuportabil. Aşa au descoperit cadavrul într-un compartiment strâmt, situat între pereţi, printre fire electrice şi conductele de ventilaţie.

Dosarul bărbatului dispărut, închis cu ”externare voluntară”

Victima a fost identificată ca fiind un pacient român, Valer H., internat pe 10 august la Policlinico Gemelli. Bărbatul, fără un domiciliu stabil, a fost însoţit la spital de un voluntar şi internat cu ciroză alcoolică la secţia de medicină internă. După trei zile, a cerut oprirea tratamentului şi externarea, dar medicii l-ar fi convins să rămână în spital. Pe 13 august, la ora 2 noaptea, pacientul a dispărut din camera sa. Personalul sanitar s-a mobilizat pentru a-l căuta, alertând şi serviciul de pază. Bărbatul a dispărut, iar dosarul său a fost închis cu menţiunea “externare voluntară”.

Citește și:

Un aventurier, găsit mumificat pe iaht. Mesajul din ultima scrisoare

Cadavru mumificat descoperit într-un apartament din Timişoara. Ce i-a alarmat pe vecini

În ultimele luni, nimeni nu a întrebat de român, care nu avea rude sau prieteni apropiaţi. Autorităţile au deschis o anchetă pentru omor voluntar, va fi efectuată autopsia, dar este examinată şi ipoteza unui accident. Nu este exclus ca românul să fi încercat să iasă din spital noaptea, folosind o ieşire secundară, dar nu şi-a dat seama că a intrat într-un coridor de ventilaţie. Ar fi căzut de la o înălţime de 6 metri şi ar fi murit pe loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net