O tânără a avut grijă să se răzbune pe iubitul ei, care a făcut-o să creadă că i-a pus câinele în maşina de spălat.


Dominika Petrinova şi-a lovit prietenul acolo unde l-a durut mai tare: nu s-a prefăcut că îi răneşte animalul de companie, ci i-a lipit zona intimă de scaun cu ajutorul unor benzi de ceară. 

Dominika, în vârstă de 27 de ani, s-a enervat la culme când iubitul i-a spus că patrupedul lor era în maşina de spălat. Tânără a bufnit în plâns şi, deşi Erik i-a dezvăluit imediat că era o glumă, fata nu l-a iertat aşa uşor, mai ales că el a filmat totul şi a pus clipul pe internet. 

pay-dominika-petrinova.jpg

Dominika a pus mai multe benzi de ceară pe scaun
Foto: mirror.co.uk

La câteva zile, de ziua lui Erik, ea l-a aşteptat să iasă din baie şi i-a spus că are o surpriză. Dominika l-a legat pe Erik, care era dezbrăcat, la ochi şi l-a aşezat pe un scaun, potrivit mirror.co.uk. 

Erik se aştepta la alte lucruri, însă el s-a trezit lipit de scaun, pe care se aflau benzi de ceară depilatoare. 

Bărbatul a reuşit să se dezlipească de pe scaun, dar cu mare greutate: în urmă el a lăsat nişte piele şi destul păr. Ca să nu mai punem la socoteală durerea pe care a simţit-o după ce s-a desprins de benzile de ceară. 

erik-meldik_1.jpg

Erik a reuşit să se desprindă de pe scaun, dar a fost durerors
Foto: mirror.co.uk

"Am fost foarte supărată după gluma cu căţelul şi el fugea după mine, spunea că îi pare rău, dar nu îi părea rău pentru că mă filma în timp ce plângeam. A pus clipul online. Ei bine, acum cred că îi pare cu adevărat rău", a spus Dominika. 

 
 
Loading...